Friday, December 23, 2005

Gläns över Bajenland

Så. Alla inköp är gjorda, spriten äro i skåpen, och den stora julfriden och en lätt domnadskänsla börjar äntligen infinna sig i utmattade kroppar, själar och plånböcker.

Sannolikheten för att alla poster på vår anspråkslösa önskelista kommer att levereras lagom till samlingen klockan 12 i morgon är att beteckna som låga. Men vi håller modet uppe.
Vi fick arenabeslutet i alla fall. Och det var ju en av de viktigaste.

***

Officiellas blogg allierar sig med oss i vårt upprop om en återpublicering online av Buster/Bajen. Av initierade källor med insyn i verksamheten (som det brukar heta) har vi hört att den finns inramad på kansliet. Alltså är allt som behövs en flatbäddscanner. Lycka till med detta.

***

Ett tvärdött, begravt och mot allt vett och sans uppgrävt löst övergångsrykte fick oss att minnas den här notisen från Laul. Vi undrar fortfarande vad Linderoth sa - egentligen. Fantasin får sätta stopp, men det gör den ju sällan.

Oavsett vilket trodde vi inte att David Ljung skulle vara aktuell då, och vi är fullständigt trygga i förvissningen att han inte är aktuell nu heller.

***

Vi har alltså nu läst fem olika men i princip identiska artiklar om Hammarbys, Djurgårdens och AIK:s exklusiva samarbete med Stockholm City och Expressen, och det är möjligt att julstressen ätit upp några hjärnceller för mycket men vi fattar fortfarande inte ett jota av vad det består i. Är det några pengar i det?

***

Hockeyn håller modet uppe och blickar framåt. Gott så.

***

Om inget extremt händer nu så tar vi - faktiskt - julledigt ett par dagar. Men i och med att Hammarby har för vana att släppa bomber precis när man börjar slappna av kommer vi att hålla ett öga på nyhetsflödet och se till att ingen av oss någonsin är mer än tio minuters resväg bort från en uppkopplad dator. ...grönvita sidan upp! önskar en fröjdefull högtid till alla i Bajenfamiljen, till alla människor en god vilja (särskilt Stockholms samlade politikerkår) och innan vi rundar av passar vi också på att länka hit. Vi lekte med tanken på att skriva en egen julvers, men det känns...
...överflödigt.

Vi ses i morgon!

5 Comments:

God Jul Grönvita

/Vasa

12/23/2005 08:08:00 AM  

God Jul och gott nytt år på er!!
Hoppas ni fortsätter på samma inslagna linje under 2006, ni är min mandel i gröten! 

Posted by Niklas

12/23/2005 11:21:00 AM  

God jul och gott nytt år på er!

Ni har verkligen glänst över vardagen. Måste säga att grönvita är de bästa som hänt internet sen det startade. Hoppas att ni fortsätter nästa år. För då kommer ju allt gå åt helve...

...eller?

12/23/2005 12:22:00 PM  

Go Jul och en stor julstjärna till er för ert hästjobb med den i särklass viktigaste bajenpublikationen i cyberspace.

Ha det gott i Jul!

Tommy

12/23/2005 04:45:00 PM  

God Jul Grönvita sidan. Bästa bloggen om Bajen och över huvud taget. Keep up the good... 

Posted by Benke

12/24/2005 01:26:00 PM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home