Monday, December 05, 2005

Hej Tomten

Vet inte om du sitter på Nordpolen, i Rovaniemi eller på Söderstadion (nja, om det här brevet hamnar hos DEN Tomten blev det kanske felsorterat i Tomteboda - typiskt Solna! - men även du måste väl ha bredband så här på 2000-talet, så vi skickar ut det här brevet i digital form också och hoppas på det bästa).

Var var vi?
Jo, här är vår önskelista för Hammarbys räkning. Lite sent, kanske, i och med att den är rätt så lång, men ändå.
Vi tycker att vi har varit ganska snälla i år (med några spektakulära undantag), och hoppas att du förstår att de gånger vi har varit elaka har det varit med sorg i hjärtat och att vi mått jättejättedåligt och ångrat oss jättejättemycket efteråt, typ. Och vi är vänliga mot barn och djur (om de inte är -gårdare).

Hur som helst önskar vi oss de här sakerna:
- en byggsats. Den vi har sett i reklamen kallas "25 000-alternativet" och kan lättast hittas via direktimport från USA. Den behöver inte vara för dyr, bara vi kan leka med den själva i stället för att låna den av Birger Jarl. Han är en snål jävel.

- ett presentkort från Hammarby Transfer AB (eller motsvarande), gärna på rätt många miljoner, som ska användas vist och måttfullt för att göra den grönvita världen bättre.

- ett presentkort på "tv-spel" från Fotbollsförbundet. Vi har redan ett tv-spel, men det är billigt och gammalt och slitet och garantin är på väg att gå ut.

- actionfiguren "Mittfältsstrateg". Vi har hört att den vi var mest sugna på redan är slutsåld, men du får gärna överraska oss. Den behöver inte vara svensktillverkad, men det är bra om vi kan läsa bruksanvisningen.

- actionfiguren "Vänsterback". De är också rätt svåra att få tag på, har vi hört, särskilt om de ska vara av bra kvalitet och inte gå sönder så ofta, så blir det svårt går det bra med en "Mittback" också.

- att alla i Hammarbyfamiljen får vara friska och glada. Det är väl inte för mycket begärt?


Vi fattar att vi kanske måste vänta lite innan några av klapparna levereras, men det gör inte så mycket bara vi vet att vi får dem.

God jul och tack på förhand! Vi finns vid Nackastatyn på Katarina Bangata vid lunchtid på julafton om du vill leverera någon av klapparna personligen.

2 Comments:

MOOOOAAAAA ha ha ha det här var det bästa inlägget jag läst i denna blogg! Snart kanske bloggen förlorar sin status, dvs överst på listan "Bloggar jag inte gillar" ;)

Kör hårt! Och hälsa tomten.

12/05/2005 02:51:00 AM  

Ha! Du dras till oss som en mal till ljus. Hat och kärlek är två sidor av samma mynt.

Köp en Kappa och bejaka de känslor du VET finns inombords.

12/05/2005 03:02:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home