Thursday, December 01, 2005

Pusselbitar på plats

Först media - nu politikerna. Ibland går det fort.
Även om Lotta Edholm också var den politiker som fällde det odödliga uttalandet Det här är inte ett beslut som man får hafsa och slafsa fram (15 år för sent) lutar vi åt att glömma och förlåta i det här fallet. Så länge det blir rätt till slut.

Kan det komma några fler sådana här pressmeddelanden innan veckan är över? Moderaterna ligger väl närmast till hands? Eller vill någon socialdemokrat visa sig vidsynt och förstående och förekomma i stället för att förekommas?

Fortsätt mejla politikerna! Bifoga AEG-brevet och kräv (artigt) ett svar!
Annika Billström (s)
Py Börjeson (s)
Kristina Axén Olin (m)

Bifoga gärna länkarna till Aftonbladets artiklar och SR-meddelandet också, även om de redan vet och läst. Låt aldrig tjatet tystna.

***

Vi Hammarbyfans (liksom alla andra fans) skäller högt, mycket och oftast berättigat på media. Men det är lätt att glömma bort att när man har tidningarna på sin sida ger de en sjujävla kraft att påverka. Det här är ett sådant tillfälle. Krama en journalist nästa gång du ser honom/henne (om han inte heter Emir). Åtminstone tills nästa övertramp.
Och innan du hinner hosta upp stoltheten igen, mejla Aftonbladet också.

***

Vi glömde förresten att ta upp det definitiva beskedet om att Stockholm inte tänker delfinansiera McArenan. Det må vara för att det är december och glöggdoft i luften och valåret nalkas - men verkar inte stadens representanter ovanligt vettiga just nu? Bäst att vi passar på medan tid är.

Nu kör vi! Igen.

0 Comments:

:
:
:

BloggerHacks

<< Home