Tuesday, November 29, 2005

Är du PK?

Det är en jävla massa presskonferenser just nu. I Borås presenterar de klockan 16:00 ännu en spelare som kommer hem till Sverige efter en misslyckad proffssejour (undrar om Ishizaki får samma fräcka bonuspaket som Mathias Svensson?), och i Malmö har de tydligen också hittat på något som anses tillräckligt häftigt för att slå på stora trumman och sammankalla pressen.

Håhåjaja.

Presskonferenser är oftast väldigt trötta tillställningar, även om de ibland, vid extrema tillfällen, kan ha ett visst underhållningsvärde.

(Apropå AIK sägs det att de i morgon ska hålla en presskonferens för att stolt förkunna att de lyckats hitta ytterligare några individer med mer pengar än omdöme som säkrar 1/3 av den nyemission som ska rädda klubben från ruin (igen). Bara 20 millar kvar, då.)

Det hedrar Hammarby i det avseendet att klubbens värvningar i allmänhet presenteras i form av en kort text på hemsidan, gärna - om det är logistiskt möjligt - med en bild på snubben i fråga klädd matchtröja. Det gäller förstås även förra vinterns stora profilvärvning, Jeffrey Aubynn (en hemvändare som återvände till sverige efter en misslyckad proffssejour. Han också.).
Det räckte så bra så här. Ganska få klubbar skulle agera på det sättet. Det känns bra att vi är en av dem. Less is more.

Paulinho-affären är förstås ett undantag i sammanhanget, men där fanns det förstås ovanligt många frågor att ställa.
(frågor vi, förresten, inte fick några direkta svar på vid presskonferensen)

Så nästa gång Hammarby kallar till PK är det rimligt att anta att det är något stort som är på gång. Inte nödvändigtvis något bra. Men något stort. (får vi bestämma skulle något i storleksordningen 25 000 människor vara lagom stort. Att inte fler medier har rapporterat om AEG:s utspel i arenafrågan borde vi faktiskt ta och göra något åt. Det är väl möte på fredag?)

3 Comments:

Har alla förstått hur nära vi är att ta ett mycket stort steg mot ett nytt stadion i Globenområdet i morgon? Mötet i Stadshuset kan ge oss ett beslut OM ATT en arena ska byggas söder om Globen, dock inte hur och när. Men ändå ett stort steg som sagt. Håll tummarna för att Annika och Christina vaknar på rätt sida i morgon bitti.  

Posted by Charlamov

11/29/2005 10:09:00 AM  

Ännu skönare att ge MFF stryk nu när de har IMG i ryggen. De borde lärt sig att pengar inte kan köpa vinster, bara hjälpa till på vägen. De behöver bara titta på sin senaste säsong för att inse det...

11/29/2005 11:31:00 AM  

Tycker vi har varit nära ett beslut varje gång man läser något om arena-frågan...

11/29/2005 11:48:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home