Wednesday, November 30, 2005

Rönnbär

I det kompakta mörker som råder idag, både utomhus och inomhus, får vi trösta oss med lite hederlig och arrogant Solna-bashing. Vi fick ett meddelande från AIK-profilen kribba, som vi tycker förtjänar större spridning.

Förstod att ni grönvita, eftert tröstlösa decenniers långa kamp efter sponsorer(vad har hänt med alla rika bajare?) skulle sänka våran nya i den långa raden sponsorer. Det luktar surt sa räven på mils avstånd. Inte konstigt att pengar kommer in i AIK nu. Det är rätt tid att investera,vår framtid ser ljus ut, vi har en bra tränare,bra ledning och spelar numera i allsvenskan. Vi har ett mycket stort marknadsvärde och är landets största och mest klassiska klubb med dom trognaste fansen . Vad mer behöver ni bajare veta ? 4e platsen för er var ett sanslöst flyt, lite mini 2001 och ni fick den bara för att malmö la sig ner och dog dom sista omgångarna. Det händer inte nästa säsong. Ska bli skönt att spöa er igen..ordentligt.. AIK. med guldkant..det räcker så. :)

Förutom strofen spelar numera i Allsvenskan, och att fjärdeplatsen då var en andraplats, är det ungefär samma tongångar som inför säsongen 2004. Det räcker så. :)

1 Comments:

Att Aik förlorar dragkampen om en ung talang som Toivonen mot antingen Öis eller Hbk rimmar ju ganska illa med guldkant..

11/30/2005 08:09:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home