Friday, December 02, 2005

Fredagssnacks

Ah, spelprogrammet har läckt ut. Preliminärt som fan, men om det här förslaget skulle gå igenom blir det en stentuff start där fem matcher av sju är mot motstånd som med stor sannolikhet kommer att återfinnas i tabellens övre halva, (Halmstad rår nog inte på Elfsborg och AIK...
...är inte ett av de lagen).

Känns som ett helt okej program för Hammarby om vi följer årets vana att spela bra mot bra motstånd. Gott om tid också att spela in de superheta nyförvärven som vi bara vet måste komma *host* och hitta ett sätt att dyrka upp brunkarlagen (Kalmar dyker upp i omgång sju, och sedan kommer de på rad). Och om Hammarbys målsättning är guld så måste alla lag besegras. Då spelar det ingen roll vilka man börjar med. Björnes analys är för övrigt klockren. Skönt att se att citatkungen är på väg att återfå formen lagom till Vålerenga-matchen.

***

Arenafrågan. Vi kan bara inte släppa den riktigt ännu.
Det här är en sådan där dag då vi och Laul är fullständigt överens. Ur led är tiden. Nästan kramvarning där.

***

Fan, visste att det låg en tanke till kvar i ett skrymsle i bakhuvudet som var på väg att glida ut genom örat (eller vart de nu tar vägen) innan Korrektivet påminde oss. Friidrottsarenan, om det nu behövs en sådan, kan ju för bövelen byggas i Kista! Då blir väl till och med kristdemokraterna nöjda?

Åsså glömde vi att säga Nu kör vi! Det är härmed att betrakta som åtgärdat.

***

Det finns dem som tror att ...grönvita sidan upp! består av ett 20-tal skribenter. Vi antar att det är att betrakta som beröm. Eller att betrakta som en indikation på att vi har åt helvete för lite fritid. Eller en kombination.

***

Nu är bara frågan om det blir en lugn helg eller om det blir en ny sådan där fredagskvällsnyhet av det slaget som Hammarbyledningen verkar njuta av att "plåga" oss med. (skulle det inte vara ett arenamöte till i eftermiddag, eller har vi missat nåt?)

***

Och i Dubai är det Happy Hour. (vilket i och för sig inte betyder så mycket i Dubai) Skål!

2 Comments:

Det här citat är odödligt:

– Vinner vi de tuffa matcherna i början har vi skaffat oss ett försprång gentemot övriga lag som är bra på papperet.

Vilka var det vi mötte i början? Var det inte lagen som såg bra ut på just pappret, eller har jag missat nåt? Eller är dom bra på att rita eller?

Skål på dig själv efter en hektisk vecka!

12/02/2005 06:33:00 AM  

Verkar som ni får lite bajenkonkurrens nu:

http://www.bloggtoppen.se/kategori/sport/bloggdetaljer_1425.html

Hur stor är deras redaktion? Gödgula röran sitter säkert inne med informationen...

12/04/2005 06:40:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home