Monday, December 05, 2005

Nalla fakta

Kalla fakta ska hårdgranska Fotbollsförbundets affärer med Rune Hauge. För oss som väntar på att TV-avtalet slutgiltigt ska sys ihop överskuggas det eventuella intresset i innehållet av känslan att det - för svensk fotbolls del - är rätt taskig tajming.

Vad händer egentligen om det inte blir något TV-avtal alls?

***

Positive Petur låter oroväckande dämpad när han talar om sitt knä. Vi hoppas innerligt att han bara var trött vid intervjutillfället (skrikande bebisar har en tendens att framkalla en ganska mellow livssyn*)), eller att reportern drog lite extra på det. Och vad han ska göra på stand-upkomedi när han varken påstår sig vara särskilt komisk eller kan stå upp - ja, det övergår vårt förstånd lite.

Ah, det är ödets ironi. Vi fattar. Nästan lite kul.

Läkur, Petur! Läkur!

***

Morgonens "sensationella" avslöjande: "Snus ger cancer". Det ryktas att 92% av Sveriges fotbollstränare ligger i högriskgruppen. Vi har för övrigt i ett antal år väntat på den slutgiltiga sammanställningen Saker som ger dig cancer - vi har HELA LISTAN. På den hela listan ingår naturligtvis saker som "bananer", "kranvatten" och "frisk luft".
Rädsla för cancer ger cancer i själen.
Nu blev vi både kvasifilosofiska och hamnade långt off-topic. En hint så god som någon att det är dags att sätta punkt. Tills något händer.

*) "Livssyn"? Vi måste sluta läsa den där Elfsborgs-bloggen...

1 Comments:

I gymnasiet så förklarade vår biologilärare att det finns minst 42 olika cancerogener på en tomat. Efter det blev jag fatalist vad det gäller cancer i alla fall.
Det vore kul om man nån gång kunde hitta något som var helt ofarligt att få i sig.

/Lasse H

12/05/2005 09:15:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home