Tuesday, December 20, 2005

Landslagsmän

Förnuftsmässigt är det självklart helt rätt att Max von Schlebrügge äntligen får chansen på nytt i det "nordiska klubbar-landslag" som ska åka på den omdebatterade Mellanöstern-turnén i januari - även om det krävdes en massa återbud för att han skulle få den plats han självklart skulle ha haft från början. Att det skulle bli en bajare till i truppen var desto mer, öh, otippat.

Jeffrey Aubynns debutsäsong i Bajen har varit minst sagt omdiskuterad. Ögonblick av både teknisk och spelmässig briljans har blandats med långa stunder av lojhet, slarv och ...ja, det har sett ut som ointresse.
Under hösten har han dock ryckt upp sig, och i Royal League-matcherna i december tycker vi att han fick oförtjänt mycket skit - även om varenda dribbling inte gick hem, var det milsvid skillnad på hans attityd jämfört med i våras. Vi såg aldrig Start-matchen, men där ska han ju också ha varit bäst på plan.
Fortsätter hans utveckling åt det hållet kan Jeff bli en av Allsvenskans största spelare nästa säsong. Det är den här uttagningen förstås också en indikation på.

Synd att de missar Hammarbys träningsläger, dock. Landslaget i all ära, men det är nog mer party i Los Angeles.

1 Comments:

Tror inte de missar träningslägret!

12/20/2005 02:57:00 PM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home