Monday, December 19, 2005

Nattlektyr

För den som är intresserad men inte insatt, har bloggen Absolut Bajen tagit ett helhetsgrepp på vilka de där mystiska figurerna AEG som vi gafflar om hela tiden egentligen är, och presenterar sina rön i en tredelad sammanställning som kan hittas här, här och här. Intressant läsning, både engagerande och en smula skrämmande.

***
I övrigt är det en dag fylld av svarta rubriker om svarta pengar.
I Göteborg riskerar man en skattesmäll i storleksordningen tolv miljoner. Vi andas ut en smula varje dag som Hammarby inte hamnar i liknande sammanhang, och en sak vi varit inne på förr tål att upprepas: Om, säger OM det är så att Hammarbys värvningsproblem, höga biljettpriser och ostadiga ekonomi beror på att klubben försökt konkurrera i toppen av Allsvenskan och samtidigt följt alla regler, både de rimliga och de absurda, krävs det nog en viss revision och nyansering av en del av den kritik som riktats från supporterhåll.

Eller också har Hammarby helt enkelt inte åkt dit - ännu.

Den som lever får se.

***

Sveriges största supporterblogg, där vi hade förväntat oss lite grundlig och genomträngande analys av Skatteverkets revisionsutslag från det vänsterperspektiv som Bloggens Ledning företräder, tillbringades större delen av måndagen dock med annat.
Det är väl kanske förståeligt i sammanhanget att det kan finnas ett behov av att plocka billiga poänger på andras bekostnad en sådan här dag. Vi skulle känna precis likadant. Kram på er.

1 Comments:

comeback på Baraben.com nu, påverkad av er?

12/20/2005 02:40:00 PM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home