Wednesday, December 14, 2005

Imagine

I augusti utsåg vi arenafrågan till "höstens stora nagelbitare". Idag sätter vi tänderna i de blodiga fingertopparna ännu en gång, och konstaterar att Söders Bröder kanske trots allt inte blödit förgäves.

I radions Stockholmsnytt 16:30 fick vi beskedet: Stockholms stad har, efter 15 års surdeg, tagit ett inriktningsbeslut om att bygga en FOTBOLLSARENA för 25000 ÅSKÅDARE i Globenområdet. Det är i alla fall så moderaterna tolkar beslutet. Innan vi har hört socialdemokraternas version av sanningen är det åt helvete för tidigt att sluta gnaga köttslamsor från benbitarna.

Det finns en brasklapp; arenan ska "vid behov" kunna byggas om till att rymma 50 000 åskådare. Behovet lär i sammanhanget bara kunna uppstå om McArenan mot all förmodan inte kommer till stånd.

Så här långt, nio minuter efter att beslutet offentliggjordes, verkar förnuftet ha segrat. Hur ser det ut i morgon? Och hur blir det med finansierings- och driftsfrågan?

2 Comments:

Blödit eller blött - det är frågan...

12/14/2005 08:17:00 AM  

Uschäkta en brasklapp. Men i Stockholm tror jag på en bra arena för Bajen först när jag ser arenan och klubbens kassörer säger att det här är en bra utveckling för klubben.
Innan dess må fan tro't.

12/14/2005 09:37:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home