Tuesday, December 13, 2005

Real Love

Lite bärs och rakade brudar är kanske inte helt fel efter sista matchen...
Björn Runström inleder försäsongen

I eftertankens kranka blekhet kanske en poäng ändå - trots att det kändes som en förlust - var ett ganska okej resultat igår. Vi fick i alla fall ett klassiskt exempel på den där känslomässiga berg-och-dalbanan som det känns om bara drabbar/frälser/drabbar/frälser oss Bajare.
De tvivel vi haft under sommaren och hösten, på om Paulinho var rätt kille att värva, upplöstes i tomma intet efter 61 minuter. Den killen kommer att bli en enorm tillgång för Hammarby, om han fortsätter på den inslagna vägen.
Dessutom har vi ett alldeles särskilt skäl att känna tacksamhet med Pålle idag; han gav oss äntligen ett uppslag till ett åtagande som legat på "att göra"-listan alldeles för länge. Detta åtagandes innebörd kommer att bli klar inom kort.

***

Linderoth höjer förväntningarna på Silly season. Att vårt förstahandsval hamnade i Danmark är ju redan välkänt, så frågan är vilka andra namn som skulle kunna komma i fråga. Martin Ericsson? Vill söderut och har rätt starka Göteborgs-rötter. Samuel Holmén? Mycket cash och lite verkstad. Atiba Hutchinson? Är nog också "färdig" med Sverige. Dusan Djuric? Äh, tror inte det va.

Anders Linderoths drömvärvning, en tuff och rivig mittfältare som kan spela och springa både fram och tillbaka, är förstås en kille han själv har fostrat fram. I högre grad än någon annan. En spelare vid namn Linderoth.

Yeah, that's gonna happen.

För alla parter vore det vettigt om den omhuldade mittfältsstrategen är kontrakterad och på plats senast till Los Angeles-lägret den 19 januari. Fram tills dess är det 37 dagar. Gott om tid för vilda spekulationer.
Sedan vill vi gärna påminna om det här med vänsterfotade backar också...

***

På annan plats konstaterar Rickmer med sedvanlig träffsäkerhet att den CV som numera verkar avkrävas för att vara välkommen i klacken antagligen är ungefär lika tuff som den som krävs för att bli antagen i den mytomspunna militära specialstyrkan SSG. Bortsett från att militärer sällan sjunger lika vackert.

Själva tog vi konsekvenserna för länge sedan och flyttade till Södra, som de lillgamla gubbjävlar vi är.

***

Kommunstyrelsen sammanträder i morgon, punkt 2 på dagordningen är ett inriktningsbeslut för arenan, och efter förra veckans optimism har allt däromkring slagit över i gravlik tystnad igen. Vi överväger allvarligt att svälja stoltheten, mejla Laul och fråga om han fortfarande är lika optimistisk.

Åsså kan man ju slänga iväg en till runda politikermejl. Någon som är med?

2 Comments:

Avd: Seriösa Sillyrykten

Inatt drömde jag att vi värvade Jesper Grønkjaer. Jag gillar inte ens honom. Så det måste ju vara sant.

/Flugan

P.S Det händer ganska sällan. Eller aldrig att jag drömmer sanndrömmar

12/13/2005 07:57:00 AM  

Lassie-Silly:

Martin Ericsson stannade kvar i Stockholm efter matchen i Södertälje i tisdags och sågs i onsdags kväll på Solvalla vid samma julbuffé delandes bord med bland annat Stefan Rehn.

Vilket förstås kan tyda på något annat än att båda gillar att titta på fina hästar och spela V64.

Kom också i håg att hans Göteborgsrötter inte är överdrivet djupa. Brage är att betrakta somm moderklubb.

12/15/2005 04:18:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home