Friday, December 09, 2005

I Don't Wanna Face It

Just när man, med sorg i hjärtat, hade vinkat farväl till våra drömmar om Doktorn, levererar Thom Åhlund följande lilla citat: Han har inte lämnat Rosenborg än och står på vår lista över spelare vi är intresserade av.

Kring detta är det lätt att fabulera fritt. Vad som händer bakom kulisserna är som oftast en väl bevarad hemlighet, men det är underligt att en spelare som betraktades som inte aktuell (klumpig meningsbyggnad, men trots våra personliga känslor kändes det fel att skriva "förlorad") av klubbledningen för två veckor sedan, plötsligt namedroppas när han enligt alla samstämmiga skandinaviska mediakällor är överens med en annan klubb.

Å andra sidan verkar i alla fall Ålborgs-fansen vara av uppfattningen att han är deras spelare.

Å tredje sidan är det här vintern då allt kan hända.

Å fjärde sidan är väl det mest sannolika att det helt enkelt är så som vi uttrycker i rubriken. Och att det faktum att en officiell företrädare för Hammarby nu för första gången öppet bekräftar att Fredrik Winsnes är en av spelarna på "listan" är en indikation så god som någon på att han knappast hamnar i Hammarby. Vi vet ju hur tyst det brukar kunna vara precis innan en spelare faktiskt dimper ner från himlen, eller från Danmark, eller från Örgryte, eller var de nu kommer ifrån.

Å nuttifnuttonde sidan är det fredag eftermiddag, och drömmarna är det sista som överger oss. Men det är inte tillräckligt för att ta bort honom från listan över avskrivna rykten i vår Silly-sammanställning. Vi är inte stoltare än att det, tja, vore kul att ha fel...

(Silly Love Songs hade, rent tekniskt kunnat funka som rubrik, bortsett från att låten är a) McCartneys, inte Lennons och b) i likhet med den överväldigande majoriteten av McCartneys solospår ganska beige.)

0 Comments:

:
:
:

BloggerHacks

<< Home