Thursday, December 08, 2005

Whatever gets you thru the night *)

Max! Var det rätt val? Uppenbarligen, eftersom det var så de flesta röstade. Men det var jämnt i år. Vilken som helst av de fyra hade mycket väl kunnat få priset utan att det hade börjat muttras om rättsskandal.
Men hade Runström skrivit på lite tidigare hade han nog vunnit. Nå, nästa år kanske?

***

I dagens pappers-SvD försöker EMA göra sitt till för att krångla till arenafrågan. Givetvis tar inte artikeln upp att EMA:s ägare Clear Channel är livrädda för att nya, starka aktörer ska släppas in i svensk arenadrift, och att företagets monopolställning på den svenska konsertmarknaden är minst sagt osund. Det är väl kanske inte viktigt.
För vår del är det helt okej om EMA bara arrangerar konserter i Göteborg i fortsättningen. Det blir nog gott om musik ändå. Särskilt som de artister som i vanliga fall skulle vara tvingade att välja Globen har ett nytt, fräscht, mellanstort arenaalternativ med nära till scenen bland valmöjligheterna.
Allt är inte problem.

***

En av oss har nyligen haft den dåliga smaken att låta sig intervjuas igen. Det är ett jädra rännande i media, alltså. Givetvis avslöjar han för mycket ("låg profil", my ass!) och kommer att som straff att få köpa alla öl ikväll.
Och ja, just for the record grabben - ditt beteende på Guldnatten var rätt jobbigt.

***

Å andra sidan är det inte bara vi som objektifierar det motsatta könet. Gott så.

***

Match ikväll. Läge att tjacka ny mössa.

*) Till minne av John Lennon kommer alla eventuella inlägg idag att betitlas efter någon av hans låtar. Den här skrev han med Elton John 1974, apropå artister som är för stora för Globen men för små för McArena. Det intervallet är väldigt brett.

0 Comments:

:
:
:

BloggerHacks

<< Home