Wednesday, December 14, 2005

Mind Games

Eftersom Laul var en av dem som byggde upp förväntningarna inför dagens beslut, gjorde vi allvar av vårt desperata utspel igår och fick ett snabbt svar.

Här är hans syn på läget. Lugnande eller inte? Döm själva.

---

2005-12-14 kl. 09.26 skrev Grönvita Sidan Upp ...:
Jahapp Robert;

idag är det den 14 december. För vår del knäpper man på TV:n på morgonen och sjunker till helt nya nivåer av bitterhet och uppgivenhet i och med uppgifterna på TV4:s text-tv. (vilket är en bedrift!)

Tycker du att det finns skäl för att bibehålla någon som helst optimism; med tanke på ditt inlägg från den 4/12?

/gsu!

---

From: Robert Laul
To: "Grönvita Sidan Upp ..."
Subject: Re: Date: Wed, 14 Dec 2005 10:32:21 +0100

Jag är ganska övertygad om att det blir så här:

Man tar ett inriktningsbeslut om att sätta igång. Det första halvårets-årets förberedelser är som jag förstått det samma oavsett om man bygger för 25 000 eller för 50 000. Därför kan man sätta igång nu.

Definitivt beslut från förbundets sida om Solnabygget tas på årsmötet i april (även om det vägledande från rikskonferensen var så nära ett beslut man kan komma).

Går förbundet vidare, ja då inriktar Sthlm detaljerna på en 25 000-arena, går förbundet inte vidare, ja, då inriktas detaljerna därefter på en 50 000.

Allting hänger fortfarande på om förbundet och Solna löser finansieringen, EMA:s utspel tror jag inte man ska bry sig alltför mycket om.

Jag tror inte ni behöver oroa er.

Sossarna i Sthlm ligger under med 1-0 och matchen är inne på tilläggstid. Självklart ska Billström fortsätta kämpa, det finns ju en teoretisk chans att hon både kvitterar och vänder matchen. Men jag tycker att Solna och SvFF verkar ha täppt till bra bakåt.

/R

---

2005-12-14 kl. 10.59 skrev Grönvita Sidan Upp ...:

Topp. Den som lever får se.

Glömde fråga, förresten: har Hammarbys och AEG:s utspel i finansieringsfrågan fått något fotfäste i stadshuset, eller är det fortfarande (s) uppfattning att staden ska äga och driva även en eventuell mindre arena på egen hand? (det verkar ju fullständigt sanslöst att de skulle vilja göra det, med tanke på att deras egen utredning - i och för sig felaktigt, men ändå - entydigt påstått att det inte finns någon ekonomi i det)

---

From : Robert Laul
Sent : Wednesday, December 14, 2005 11:18 AM
To : "Grönvita Sidan Upp ..."
Subject : Re: Re: Re:

Ännu så länge håller de nog linjen att den ska skattefinansieras men släpper den i april när SvFF och Solna spikar beslutet.

0 Comments:

:
:
:

BloggerHacks

<< Home