Tuesday, December 20, 2005

Export

Tre saker som fastnat ur det gängse mediebruset:

1) Något är lurt med det där tv-avtalet. Som om vi inte visste det förr. Det har ju ryktats om andra intressenter tidigare, och kanske svensk fotboll blir amerikansk till slut.
Det må vara osolidariskt och moraliskt tvivelaktigt, men vi skiter ärligt talat i om Rune Hauge skulle tjäna enorma summor på affären. Bara det blir mer pengar till Hammarby så är vi nöjda.

2) Elanga till Danmark. Allsvenskan blir därmed lite tråkigare. Vem ska stå för nästa års comic relief?
Det viktiga i sammanhanget är förstås om Malmö nu lägger bud på Nylund (som vi än så länge bara nästan har avskrivit) - eller satsar de på Holgersson och den där amerikanen på vänsterbacken? Eller är amerikanen mittfältare? Så många frågor, så få svar.

3) Apropå comic relief och grannländer: Den überseriösa norska fan-blogg-tidningen RENAC tror att Afonso Alves nästa klubbadress blir Ålesund (nu när Paulinho "kan trolig regnes som uaktuell for en overgang til AaFK" Jo tjena). Hoho. Det är fan det dummaste Silly-ryktet hittills.
Däremot kan vi konstatera att Dedé Anderson vad oss anbelangar skulle passa utmärkt i den norska andraligan, i de civilisationens utmarker som nog fan endast en Fjörtoft kan älska.

5 Comments:

Tycker det är dags för aeg tv att göra ett intåg... 

Posted by Joakim

12/20/2005 03:05:00 PM  

Det är ju fortfarande 3 parter som slåss om avtalet så något underpris lär det väl inte bli.

/Jimmy

12/21/2005 01:11:00 AM  

Om jag ska leka petimeter så får jag det faktiskt till fyra saker som fastnat i mediabruset. Även om grönvita av (missriktad?) respekt för en fiskstinkande blogg, väljer att utelämna den fjärde: Nya misstankar mot IFK...

..elitlicens någon?

12/21/2005 01:44:00 AM  

Garageland: Yesterday's news, för fan. ;)

12/21/2005 01:54:00 AM  

Må så vara, men den fick åtminstone mig att klucka förtjust när jag läste DN i morse. Och även om den är gårdagens nyheter, så missade ni chansen till en liten, liten, liten gliring.

Fast å andra sidan så kan man vara storsint ibland. Eller är bottnar det i en oro över vad som kan komma tillbaka. För tänk om skattmasen hittar brunnen i Globenområdet!!! Eller än värre hittar H.A:s röda bok...

12/21/2005 02:14:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home