Tuesday, May 20, 2008

Ekot av en evighetForza Bajen siempre...
...empre...
...empre...
empre...


Nu tillhör El Rey Sebastian I Eguren Villarreal och ett antal nya miljoner att spendera på spelarköp tillhör Hammarby. Vi har en känsla av att de faktiskt kommer att användas i sommar, så vi öppnar Silly-butiken lite tidigare än vanligt. I år kommer vi att vår vana o-trogen hugga på varje rykte som offentliggjorts i media. Allt från det tänkbara (Patrik Haginge till Hammarby) till det mer än lovligt Silly (Rami Shaaban till Egypten) - vi tror att det blir ganska underhållande.

***

Tillbaka till Sebastian Eguren. Det blev ju, för att uttrycka det milt, rätt bra, det där, trots vår inledande skepsis (vi har som bekant varit skeptiska mot många framtida Bajenhjältar och översvallande mot några klassiska floppvärvningar, det kan alltid vara värt att hålla i minnet). Vi kommer att minnas målen, glöden, ansiktet, citaten (det här går att se hur många gånger som helst, också) och inte minst hur skeptiska alla proffstyckare var till hur han skulle hålla i en bättre liga än Allsvenskan.

Vaya con Dios el Rey, adios y vuelve pronto; nuestro casa es su casa.
Forza Bajen siempre.

3 Comments:

Har du noterat att officiella numera använder dig som nyhetskälla via Retriever?

5/20/2008 01:22:00 PM  

Du skriver:
"Hammarby har å andra sidan dåliga erfarenheter av spelaraffärer med såväl Örebro som Haginges agent Oliver Cabrera." Vad har stackars Cabrera gjort för att förtjäna dina återkommande spottloskor? Något personligt kanske?

Vore mer intressant att höra vilka agenter Hammarby har GODA erfarenheter av. Patrik Mörk som sägs vara Björn Runströms agent.
Sorry Sandro? Eller kanske Martin Dahlin? Drop them names!

5/23/2008 03:04:00 PM  

Vi konstaterar bara att han har varit inblandad som part i en ovanligt stor andel av struliga spelaraffärer med Hammarby som motpart. Som Dedé, Gerrbrand och Piñones-Arce.
Väldigt många av hans spelare verkar dessutom göra sportsligt sorgliga (men finansiellt gynnsamma, för spelaren och agenten) karriärval. Bosman till danska bottenlag, etc.

Haginge förefaller ju vara på väg till Århus nu. Så... oväntat.

5/23/2008 04:39:00 PM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home