Wednesday, May 07, 2008

Medgångsbloggande 2.0

Ni som trots allt fortfarande besöker den här bloggen kanske har konstaterat att det varit lite mållöst här ett tag - fast allvarligt, skulle det ha hänt något av intresse? Några allsvenska matcher, en cupmatch med tio mål och en krycka, ett byte på vd-stolen...

...okej, det har varit skamligt svagt av oss, men det är till vårt försvar inte bara varit vi som varit mållösa.

Det är slut med det nu. Närmare derbyanalys kommer när vi samlat oss, nyktrat till, allt det där (DET BLIR INGA FLER HELSINGBORGSINLÄGG) - så låt oss bara säga två saker så länge.

* Rami Shaaban har nu hållit nollan i fem raka halvlekar. Det kommer ingen annan jävel att skriva om eftersom det inte är nyhetsvärdigt, så ni läste det här först, och bara.

* Vi hade fel om José Monteiro. Igen. Det är vi jävligt glada för. Innan de senaste två tre omgångarna stod vi fast vid att han var ytterback, bara ytterback och inget annat än ytterback och i den mån han var ett mittbacksalternativ var han det efter Sleyman, Traoré, Saarenpää, Johansson, Johansson, Malke, Törnstrand, Olsson, Jensen, Chanko och möjligen även Björklund. Okej, lite överdrivet, men han var en katastrofal mittback förra säsongen. Idag var han lysande.

Nä, vi säger en sak till: Charlie Davies!

5 Comments:

...jag har väntat så länge på just denna dag! Skönt att du är tillbaka GVSU! Du behövs för att stå ut i mediaskymningslandskapet som denna ankdamm är...apropå de gångna dagarnas debatt om passionens vara eller icke vara i sportrapporteringen.
GVSU är just det all annan svensk skräpsportmedia inte är (undantaget Offside, ibland): skarp analys, grävande journalistik, humoristisk kritik och självkritik och en sjujävla massa passion! Svensk media avundas ju passionen i andra länders inhemska idrottsjournalistik men är så jävla jante att de inte vågar visa sin passion (inrikes) på samma sätt som de gör när Tre Kronor vinner guld eller Sanna Kallur grinar... Exempelvis i medelhavsländerna och Sydamerika är radiokanaler, tidningar och enskilda journalister uttalade supportrar av olika lag och inte fan blir deras journalistik sämre för det. Forza GVSU - ge oss mer av din passion och skarpsinne! Forza Bajeeeeeen!

5/08/2008 01:07:00 AM  

Mer GVSU.

5/09/2008 03:09:00 AM  

Håller med, GVSU står ut. Offside ligger före men jämförelsen är orättvis. Och man saknar liksom GVSU när inget nytt publiceras. Och Charlie Davies ... Visst målade han. Men ... Charlie Davies suger. Paulinho behöver nån bättre vid sin sida för att kunna producera bättre själv och nån han kan ge understöd. Nån som kan ta emot en boll. CD hade tur som fick in bolljäveln till sist men i övrigt kommer han in fel i stort sett hela tiden. Ledsen CD, men yankee go home ... Runa, kom tillbaka!

5/11/2008 11:52:00 AM  

oj anonym, vad du fick äta upp det där påståendet....:)

5/13/2008 05:04:00 PM  

Det är ju iofs bättre att man får äta upp ett påstående än att få vatten på sin kvarn. Där fick jag! Men kan inte påstå att jag är direkt ledsen för det :-)

5/14/2008 10:42:00 PM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home