Monday, July 23, 2007

Revelations

Hur lång tid ska det egentligen ta att få en hörna slagen? Det är det bestående minnet av Hammarby - Utrecht, förutom då att Bajen rullade ut ett Eerediviese-lag efter noter. Ett Eerediviese-lag som fortfarande är inne i försäsongen, men ändå.

Benny Lekström har nu hållit nollan i tre tävlingsmatcher i rad. Det tycker vi är värt att påpeka. Värt att påpeka är också att de tre matcherna knappt har bjudit på en enda farlig målchans för Bajens motståndare; det är givetvis inte Benny Lekströms fel, men det måste vara någons förtjänst.

Sebastian Eguren needs to take a chill pill. Bara det inte är dopingklassat.

***

Häromdagen avslöjade Expressen vad ...grönvita sidan upp! tidigare "avslöjat" att Bajen In English tidigare avslöjat att en tysk supporterblogg tidigare avslöjat; nämligen att Björn Runström var på väg till Kaiserslauten.
Det måste vara jävligt lätt att vara kvällstidningsjournalist.
Viel Glück, Björne, och må du bli lika ryktbar där som Ronnie var.
Vi saknar dig, förresten.
Fast det vet du ju.

***

Nu kan det sägas: Hammarby lär ha förhandlat med Babis Stefanidis för ett par veckor sedan. Om Malmö bjöd över eller om det fanns några andra skäl till att han blev kvar nästgårds till en massa skogstokiga Henkeborgs-fans får vi väl aldrig veta...
...eller?

***

Klebér Saarenpää kan vara på väg tillbaka till Hammarby, enligt UNT. Det var väl det vi sade för ett drygt halvår sedan - allt kan hända i fotbollsvärlden.
Vi gissar att Klebérs eventuella framtid i Bajen hänger ihop med en annan spelares eventuella framtid i Ljungskile. Bara en gissning, liksom.

***

Silly är väldigt, väldigt silly i år. Emra Tahirovic till Frankrike, och Fredrik Ljungberg till West Ham. West Ham? "Vårt" West Ham? Nåväl. Den som analyserar alla citat och turer i media inför Ljungbergs övergång från Arsenal har ett ganska fascinerande jobb framför sig.

Alla ljuger. Alltid. Kom ihåg det.

5 Comments:

Ja? Va fan ska Freddie Kalsong till "vårt" West Ham och göra?!

West Ham är ju det lag på den där ön som är närmast hjärtat liksom. Måste man ändra på det nu bara för att den mest-överreklamerade-spelaren-jag-vet ska flytta dit?

Vet inte om man törs säga så där officiellt, men det gör jag ändå.

Freddie har iochförsig gjort några bra fighter de senare åren, så jag k-a-n-s-k-e ska ändra åsikt. Snart.

7/23/2007 10:35:00 AM  

Ljungberg var jävligt bra och är jävligt bra enstaka matcher, men är ju skadad ständigt och jämt numera. Han har tex bara gjort ett enda ligamål de två senaste säsongerna.

För att hålla sig till ämnet för denna blogg: måste säga att jag är glad att Stefanidis inte hamnade i Bajen. Verkar vara en rät knepig kille, så många klubbyten på så få år kan inte vara en slump.

Apropå hållna nollor så är väl Benny nu den Bajen-målvakt som har den längsta nollan den här säsongen? Kingson höll väl aldrig tätt i tre hela matcher i följd?

7/24/2007 02:05:00 AM  

Malmö är en perfekt klubb för Stefanidis. Ett helt gäng underpresterande lego-knektar och ett par energi-lösa föredettingar med "klubbkänsla" och Österlen-villa. Det är nog på Babis nivå, det.

7/26/2007 04:02:00 AM  

Bajen e väl den perfekta klubben för Babis. Ett "looser" gäng som aldrig vinner... Lolo varning någon??

7/26/2007 08:47:00 PM  

Är han lika bra som Lollo Landslagsmässig ska jag _G_Å_ härifrån Stockholm till Malmö till nästa gång vi spelar där...

7/27/2007 03:48:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home