Saturday, July 14, 2007

Cork, wicked

Ibland kan man ju faktiskt få njuta lite under brinnande Silly, även som Bajare. Solen skiner utav bara helvete, till och med över Råsunda (vilket är en meteorologisk sensation ur vårt perspektiv) och Bajen är vidare i Intertotocupen, vilket innebär ytterligare ett par veckor av helvetiskt spelschema men är skönt ändå.

Petter fick göra mål igen. Haris fick spela fram till ett mål igen. Och Benny Lekström fick hålla nollan. inte för att han sattes på några större prov, men han fick ändå hålla nollan, och det kan absolut inte på några villkor vara negativt.

Men hur lyckades Malmö och Djurgården åka ur mot det här laget? Det var, för att uttrycka det milt, inte mycket till fotboll.

***

Vi har hört en del Silly-rykten som än så länge är för lösa i konturerna för att vidarerapportera, men det handlar i första hand om spelare ut. Dock inga spelare vi direkt och omedelbart saknar.

Vad gäller spelare in kan man väl säga så här: Emil Hallfredsson är inte den enda yttermittfältaren där ute...

Vi får se vad det lider.

***

Om Hammarby inte hade gått vidare i Intertotocupen tror vi att klubbledningen helt enkelt hade bitit ihop, böjt sig framåt och tänkt på Svenne Berka oavsett hur allvarlig Erland Hellströms skada visade sig vara. Nu vet vi ärligt talat inte.

***

Allsvenskan 2007 är halvvägs, och vi borde nog samla våra intryck från den perioden innan serien vänder. Någon som har förslag på kategorier? (med tanke på den sedvanliga defaitismen i Bajenled känns det lite som att kasta in en brandfa... eh, bengal, men ändå)

Några små fyndigheter fixar vi nog på egen hand.

***

Silly Season är Silly Season, och Ibrahim Ba i all ära, men vi förstår fortfarande inte vad som förmår diverse klubbar att vilja lägga ut jättesummor för Per Nilsson. Han är säkert jättebra i Norge, men inte ens mot svenska lag har han någonsin visat mer än genuin medelmåttighet.
Skrattar hela vägen till bänken.

Det är 13 omgångar kvar, och ni vet vad som händer om vi förlorar dem.

4 Comments:

rykten är rykten, det ligger liksom i deras natur att de ska vara "lösa i konturerna", annars vore de inte rykten utan något annat. Dessutom kan man ju undra vad som kan vara lösare i konturerna (men fortfarande med ett uns av trovärdig sannolikhet)än Emil Hallfredsson IN, som faktiskt kvalificerade sig att vara med på ryktesbörsen här.

kläm fram med dem.

7/14/2007 09:05:00 PM  

GVSU - Bra blogg, läser detta hellre än officiella alla dagar i veckan.

Per nilsson behöver nog inte ora sig, läste ngnstans att han flyttar till tyska andraligan...OCH satsar på landslaget...Var det någon som sa Bojan?

In med en Back och målis nu, börjar bli trött på att F5:a alla forum...

7/15/2007 04:54:00 AM  

Hade gärna sett en tankevända kring:

Chanko kontra Jensen.(innermittsfrågan)

Backlinjens nervositet i Kingsons frånvaro (innan han ko och efter). (försvarsfrågan)

Egurens egenskaper, tex målfarlighet kontra hans gnäll mot domaren. (ledarförmågan)

Paulinhos offsidespringande som targetplayer. (anfallsfrågan)

Det där om spelare men kring laget så skulle jag vilja höra mer om bortaspelet som är en katastrof resultatmässigt, borde man ha ett annat upplägg?

Sedan vore det kul att se vem ni tycker är bästa spelare efter halva säsongen att jämföra med favoritspelare.

Bästa sekvens spelmässigt och på läktaren.

Skönaste målet. (alt vinsten)

Tyngsta målet. (alt förlusten)

Nog för mig för nu..

7/16/2007 02:30:00 AM  

Ja nu har då jag gjort en liten halvtidssummering... :-)

http://intebarabajare.blogspot.com/2007/07/halvtid.html

7/17/2007 01:55:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home