Thursday, July 19, 2007

Överspänning

Apropå löftet om att det kunde bli en intressant dag.
Vi fick inte höra mycket mer än att det skulle dyka upp en spännande spelare på träningen idag, och den spännande spelaren visade sig vara Sharbel Touma, och det var ju knappast någon underdrift. Snarare tvärs om.
För enligt alla rimliga och logiska resonemang är Sharbel Touma en alldeles för spännande spelare för Bajens plånbok, och enligt honom själv är han bara på Årsta och lattjar med Chanko och Sulan i väntan på att det ska dyka upp något bud söderifrån som är lite mer spännande än PSV Eindhoven.
Pikant nog tillsammans med en klubb han aldrig spelat för, vilket man inte kan säga om diverse andra lag i 08-området. Fast det var väl kanske inte så roligt där alla gånger.

Där hade vi kunnat lämna ämnet.

Fast...
...det är ju Silly.
Och...
...ni vet hur det är med Silly; Lita inte på någon, någonsin.
För övrigt...
...kan man väl få drömma lite?

För även om Sharbel Touma varit på en del karriärmässiga villovägar genom åren så är han även en snubbe som rätt nyligen gjorde hattrick på Kalmar, och då kan man förlåta mycket. Och som kommer till den nya klubb det nu må bli på fri transfer efter en säsong med nio mål och åtta framspelningar i Eeredivise.

Man kan ju bjuda killen på en tallrik köttbullar i alla fall? No strings attached, liksom. När han ändå är där och kickar boll.

Touma och Sulan drog vidare efteråt.

2 Comments:

Är det ngn som vet vem som ersatte Thom Åhlund???

http://www.hammarbyfotboll.se/se/aktuellt/artikelarkiv/default.asp

tvärr, men att smyga bort det och kalla en Fystränare och en Scout "Ass. tränare" känns...ja, lite oproffsigt.

7/21/2007 05:02:00 PM  

Kleber verkar tacka nej till Sirius enligt Upsala Nya Tidning, han hoppas på ett kontrakt med -tadah- BAJEN.

Vi har ju varit ganska förskonade från skador denna säsong, så kanske vore han en bra värvning så våra naprapater slipper gå sysslolösa och att Mikkel får lite långvarigt sällskap i rehab gymmet...

/Dirac

7/23/2007 01:19:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home