Friday, December 30, 2005

Hatten är din

Vi hade lovat oss själva att inte skriva mer om AIK, men man kan ju fan inte låta bli när de bjuder på årets humorchock så här i slutskedet.
För några dagar sedan ansåg ett snille på AIK:s supportersajt Gnagarforum (en aldrig sinande källa till glädje) att AIK borde använda sig av Kung Johan "Läspe och Halte" Mjällby för att locka Henrik Larsson till "Sveriges största klubb". Det var tillräckligt roligt och världsfrånvänt då.

Sedan läste vi Svenskan (mot bättre vetande) och tillvaron tog klivet in i det sublima. Vi blev så paff och så förtjusta att vi helt glömde bort att reta oss på Majlard. (ah, han skrev visst inget idag. Gott så.)

Hatten av, tomtemössan på. Eller är det en dumstrut? Vi medger att skrattet skulle fastna i halsen om AIK skulle värva Henrik Larsson, men vi bedömer ärligt talat risken som så liten att det krävs ett elektronmikroskop för att räkna ut decimalerna.

***

Fan, vi halkar gång på gång bort från kärnämnet. Vi måste hitta en policy för det här. Kanske en uppdaterad variant av den "gamla" bloggklyschan (så gammal som den nu har hunnit bli sedan blogghysterin började) "Fotboll i allmänhet och Hammarby i synnerhet." "Vi skriver om Hammarby fotboll. I mån av tid skriver vi om Hammarby i övrigt och vi skriver om fotboll i övrigt om något exceptionellt händer eller vi hittar ett par billiga poänger att plocka."

Typ.

Eller vad tycker ni?

5 Comments:

Tiden är en bitch. Framför allt när den finns lagrad på en server. Började läsa lite på det aktuella datumet, och faktum är att alla som skrev på Gnagarforum 2001 - med facit i hand - känns lite... Gökboet.

Det finns ju hur mycket som helst att citera. Men jag väljer ett inlägg dels för att det är Hammarby relaterat och dels för att jag själv spelade 20 kr (dock till SvS surodds 45)
----

Namn: Trekker
Sänt: 2001-03-23 20:46:00
Oddssättarna har nu börjat med odds för vinnare av allsvenskan 2001. Hos Expekt AIK är favoriter på 2.5 före HeIF på 3. Även på Unibet är AIK favoriter där på 2.25 före HBK på 4. En satsat krona med bajen som vinnare ger 80 alternativt 100 kronor tillbaka.....

----

/Flugan på väggen

P.S GNÅ

12/30/2005 03:14:00 AM  

En fråga, vänner; hur fan kan ni gilla bandy? Bonnigare traktorsport är det väl bara speedway som är? Mitt älskade GAIS har dragit igång en bandysektion (tagit över SK Höjden), och nu gnäller de över att det inte kommer någon publik.

Mvh

12/30/2005 09:58:00 AM  

Det finns många saker jag inte gillar. Men för såväl min som andras sinnesfrid så grinar jag inte om det öppet. Framför allt inte på en supporterblog för ett helt annat lag.

Skit i och gå.
Det är väl ingen som tvingar dig?

/Flugan

12/30/2005 11:53:00 AM  

måste bara säga att ...grönvita sidan upp! är min nya favoritblogg! Alla som ogillar Majlard är stabila! Har aldrig riktigt förstått vad hans problem med Zlatan är, har ni?

Ok, Gott nytt år på er!
/Alejandro
www.alejandrofirpo.blogspot.com

12/30/2005 03:56:00 PM  

Med andra ord: ni ÄR bönner.

1/01/2006 06:41:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home