Thursday, December 29, 2005

Skrattpaus

Vi går off-topic igen, för att banka lite på några personliga "favoriter".

***

Dedé Anderson klar för Ålesund, enligt intensiva rykten från vårt västra grannland. Good riddance (I Hope You Have The Time Of Your Life) som Green Day skulle ha uttryckt det.
Och, för att sno kvällspressens senaste favoritformulering, är detta (ungefär) vad ...grönvita sidan upp! kunde rapportera redan den 20 december.

Det framstår för övrigt som uppenbart att Karl-Oskar Fjörtoft, som säkert haft ett finger med i spelet vid den här övergången (OM uppgifterna nu stämmer), inte följt med särskilt bra i nyhetsflödet från Allsvenskan 2005...

Nå, inte vårt problem.

***

AIK går från klarhet till klarhet. Efter Nenad Lukic rycker de nu både i Mouradona och Vålerengas bänknötare Berndt Hulsker.
I likhet med Wilton Figureido är Hulsker en spelare AIK hade över på provspel sommaren 2004 (den där forwardsjakten som slutade med att de signade den här frälsaren). Figuireido kostade till slut ett antal miljoner att lösa från GAIS. Hur många kronor det kostar att lösa ännu en spelare de redan nobbat när han var billig står skrivet i Stefan Söderbergs försvunna hatt.

2 Comments:

green day...

hoppas verkligen att redax på grönvita har fått namnet från 10-årig son eller dylikt. Annars blir jag mörkrädd (no joke!)

12/29/2005 05:46:00 PM  

brantan: Just den låten är faktiskt helt okej.

Vi är för övrigt oerhört fulkulturella, så vi befarar att du kanske måste sova med lampan tänd tills du förlikat dig med verkligheten. ;)

12/30/2005 01:08:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home