Tuesday, September 27, 2005

Ögonblick av eld

Det är de enskilda prestationerna som sticker ut efter en match där båda lagen spelade ängsligt och pressat i första halvlek, och på halvfart respektive uppgivet i den andra.

Vi har tidigare anklagat Paulinho för att vara en humörspelare. Nu ser vi alla gemensamt till att behålla honom på det här humöret...

Poesibreak:
"Linjemannen är
en lustig liten stins
han viftar för offside
som faktiskt inte finns"

Det lustiga var att han började få spasmer i högerarmen efter att Pablo gått ut. Eller kompenserade han för 3-0 (som faktiskt såg ut att vara offside)?
Pablo var bra, förresten.
Micke hade vaknat på fel sida backlinjen.

Klebér Saarenpää. Allt gick bra tills...
...nej, allt gick faktiskt riktigt bra. Fast vi väntar med att kappvända, pudla och hylla 2000-talets på förhand mest omdebatterade Hammarbyförvärv (Östlund och Fischbein - släng er i väggen) (och nej, Popovic och Vasiljevic fick kontrakt först och blev utskrattade sedan. Det är skillnad.) tills han varit skadefri i några matcher i sträck och fått visa vad han går för mot ett motstånd av lite högre klass än Assyriska.
Att döma av Linderoth ligger han hur som helst bra till för att få det där optionsåret. Det hade man inte kunnat tro för två månader sedan.

Joakim Jensen ställdes förstås på ännu mindre prov, men av de fem minuterna att döma kan han i alla fall slå en passning.

Vi hade gärna givit Hindsberg en kvart också. Eller är han skadad igen? Det är så svårt att hålla reda på.

Eftersnacket handlar annars mest om pyrotekniken (okej, arrangemanget var inte 100-procentigt, men alla måste vi börja någonstans) och om ekonomin igen. Appelqvist säger till Sportbladet att eventuella Royal League-matcher spelas på Söderstadion (ja!) och att 2006 års derbyn kan komma att spelas i Solna (nej!). Det talas nu om ett "nollresultat", vilket fått ett antal supportrar att gå i taket. Den som frågar sig vart pengarna tar vägen kan läsa mer här, här, här eller för den delen här. De här inläggen är förstås skrivna innan värvningen av Paulinho, vilket dock inte förändrar någonting i sak, utan bara återigen visar på det oerhört farliga vågspelet med att försöka täcka alla kostnader för spelarinköp på egen hand, med i post-Bosmanvärlden minst sagt osäkra förutsättningar för ekonomisk avkastning.

3 Comments:

Det är bra att testa olika litterära genrer, men din lilla dikt faller, förutom att den rent rytmiskt är på en barnkammarnivå, främst igenom på det litterära anslaget. Du är på tok för förutsägbar. Nånstans måste det komma något som överraskar, det oväntade.

;-)

Det är helt ok att citera mig förresten. 

Posted by Anders Th

9/27/2005 04:22:00 AM  

Lägg av - den har riddim. Även om den är skriven i 5-6-6-6. Nästa gång vi skriver poesi blir det i 4-4-2 med släpande ordföljd och två defensiva adjektiv.

9/27/2005 06:35:00 AM  

Haha

Typisk anglofil poesi... 

Posted by Anders Th

9/27/2005 11:28:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home