Monday, September 26, 2005

Full fart idag...

Man kommer tillbaka efter en datorlös timme med magen fylld av mat - och är således inte bara ångestfylld utan även mätt, däst och distinkt skitnödig - och möts av upptäckten att Hammarby startat en officiell blogg.

Åtminstone på papperet förtjänar det applåder.

Mottot enligt bannern är att Bajenbloggen är "forumet där folket på kansliet, spelare och ledare gör sina röster hörda, personligt, ocensurerat och spontant". Detta kan av uppenbara skäl både innebära succé och katastrof - det senare med tanke på de grodor som regnat genom klubbens "censurfilter" tidigare.

Dock, alla initiativ som är tilltänkta att förbättra dialogen mellan klubbledning och supportrar förtjänar absolut the benefit of the doubt - jakten på sådana initiativ är ju som bekant en av våra ständiga väderkvarnar. Och Henrik Appelqvists ord om bloggen som en kanal för att kunna dementera rykten, förtydliga uttalanden och korrigera felaktigheter - ja det låter som ljuv musik för grönvita:s öron.

Varsågoda och leverera. Och sätt dit en kommentarsfunktion. Eller förresten...

Sent tillägg: I Officiellas charmoffensiv ingår också uppropet för ett nätverk av Näringslivsbajare. Även om det knappast är ett traditionellt sätt att bygga ett nätverk på, så är det i alla fall inget negativt initiativ. Men förhoppningsvis är det här inte det enda försöket att få in externt kapital som pågår...

0 Comments:

:
:
:

BloggerHacks

<< Home