Thursday, July 28, 2005

Småplock

...i brist på en rejäl Sillytallrik.

Mycket Laul just nu. Här skojar han till det igen på grund av Officiellas scoop idag - en intervju med allas vår favoritdomare, Teddy Lucics och Lasse Kronérs hemliga kärleksbarn, the one and only Martin Hansson!

Vid första anblicken kan det förstås te sig lite svårbegripligt att Officiella väljer att göra den nyhetsprioriteringen. Men egentligen är det väldigt enkelt. De webansvariga har insett att kommentarsfunktionen på hemsidan är en katastrof, och letar nu efter en ursäkt att stänga ner den permanent.
Genialt, faktiskt, på något vrickat sätt.

Back to Laul. Joakim Jensen är hans polare. Det kan framstå som en smula problematiskt, med tanke på vad många Hammarbyfans anser om Aftonbladet, men när man sugit på den beska karamellen ett tag kanske det är av godo. En sådan uppenbar mullvad i truppen skulle förhoppningsvis hålla klubbens ansvariga lite mer på tårna, eftersom de lär veta att VARJE snedsteg kommer att rapporteras vidare...

...eller också hjälper inte det heller.

Ja, jävligt mycket Laul blir det. Men eftersom Lundh mest skriver om sina coola kompisar som hänger i Båstad och på diverse bratkrogar, och kollektivet bakom "Mats Hård" verkar ha tagit långsemester, så finns det inte så jävla mycket annat i media att racka ner på just i dag.

Apropå Lundh skickade ...grönvita sidan upp! efter den här slentrianmässiga krönikan härom veckan ett mail med en kopia av texten till "Svarta hål - for dummies". Föga överraskande fick vi aldrig nåt svar. Det är väl roligare med "mysterier", kanske.

Anyhoo. B-lagsmatchen verkar ha varit trevlig. Synd att man missade den.
Castro-Tello är på gång! Så jävla tråkigt att han aldrig fick lira innermittfält med Kennedy. Det hade varit fullt i klass med den andra konstellationen vi aldrig fick - mittlåset Stoor-Stark.

Slutligen: trots 60 hyggliga minuter och ett mål idag avvaktar vi lite med att flytta Nichlas Hindsberg från "rehab" till "mittfältare" (eller, öh... anfallare?!) i 2006 års truppstatus.
Visa av skadan, som det heter.

0 Comments:

:
:
:

BloggerHacks

<< Home