Saturday, July 23, 2005

Skadeglädje?

You've got to accentuate the positive
Eliminate the negative
Latch on to the affirmative
And don't mess with Mister In-Between
(Johnny Mercer / Harold Arlen, 1944)

Många klagar per mail på att ...grönvita sidan upp! gnäller för mycket. Även om det inte är vårt fel att den här bloggen startades precis lagom till den värsta samligen krisrubriker sedan 2001. Men för all del - ska vi för en sekund kasta tvivlen överbord och titta närmare på lite skaderapporter?
Det må låta oförenligt, men just idag verkar det som om diverse skadehistorik kan verka till fördel för Hammarby. Den här prognosen kan i och för sig ändras vilken sekund som helst, så ta det här för det hastiga tidsdokument det är.

- Saarenpää lär knappast erbjudas kontrakt efter olyckan på löpträningen. Det är med 99 % sannolikhet positivt.
- Hindsbergs skada ska vara på väg att läka (igen). Det är positivt.
- Petur joggur. Det är positivt.
- I ett längre perspektiv kan en annan färsk skada betyda mycket för Hammarby.

Och, sist, lösast och intressantast:
- I den allmänt utmärkta polisromanen "Grisfesten" bygger mycket av intrigen på att supersnuten Lars Martin Johansson i ett kritiskt läge identifierar en postrånare och dubbelmördare på hur dennes rygg ser ut. Idag uppges en mycket trovärdig källa ha sett Thom Åhlund i sällskap med en rödlätt halländsk tjurnacke. Om vederbörande inte varit skadad länge hade han lätt legat utanför Hammarbys berömda ekonomiska ramar. Nu kan man inte låta bli att undra...

1 Comments:

Tycker inte att Grövitasidanupp är för negativ - kanske för att jag håller med. Ironi, satir och humor i en härlig blandning:)

7/23/2005 10:40:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home