Thursday, July 21, 2005

Inverterade Silly-syndromet

...är förmodligen något som bara kan uppstå i Hammarby. Medan andra lags supportrar trofast följer Silly Season framför datorn och hoppas på den, eller den, eller den spelaren, har vi nu nått ett stadium där man sitter framför datorn och ber till högre och lägre makter att Bajen inte ska signa Klebér Saarenpää, David Ljung, Andre Schei Lindbaek ...eller Jimmy Tamandi.

Tamandi är möjligen ett något bättre namn än de övriga i gruppen. Han var rutten i AIK i fjol, men det gällde ju alla i AIK i fjol, är fortfarande inte gammal och har gott om P-, J- och U-landskamper (fan, nu börjar man låta som Thomas Andersson). Med rätt tränare kanske han kan blomma ut igen? Kanske, möjligen, eventuellt...? Och Århus, med Sören "Jag-vill-kunna-peka-på-femton-spelare-och-få-dem" Åkeby som tränare, ville skriva kontrakt. Och ska man tro den här supportersajten var Snuffes reaktion...
...låt oss säga "häpnadsväckande".

Men ändå - inte fan känns det, med den info man har i dagsläget, som en kille som spetsar till truppen. Och om Max ska spela mittback så är det väl inte en högerspringare vi behöver? (fast det är klart, Sulan var ju bra mot Bois...)

Hypotetiskt då, eftersom det än så länge bara är ett rykte:
Som en kortsiktig nödlösning - tills Petur är frisk och vi kan landa en till mittback av klass - får han med stoor tvekan godkänt.
Men ska han ha ett längre kontrakt har han jävligt mycket att bevisa under hösten.

Ska vi vara konspiratoriska igen finns det några nya möjliga skäl till Saarenpääs uppdykande på träningen går:
a) Han var sugen på lite gratis rehab
b) Hans enda syfte var att granatchocka supportrarna och bereda väg för Tamandi.

3 Comments:

Visst sitter vi och hoppas att klubben INTE ska värva de namn som dyker upp. Men det gjorde vi med Alexander Östlund och Eric Fischbein också... Kan det vara så att vi fans har lite sämre koll än vi vill låtsas om?

7/21/2005 08:35:00 AM  

Det är fullt tänkbart att Tamandi är en bra värvning. Man kan alltid hoppas att man har fel.

Men fick jag välja skulle Hammarby ta Nylund i stället alla dagar i veckan - vilket jag fortfarande hoppas att man gör, i höst, när han går som Bosman.

Saarenpää - det vore däremot en chansning vi inte på några villkor har råd med.

För övrigt har Fischbein fortfarande inte bevisat att han håller som defmitt mot motstånd av allsvensk klass. Landskrona var fruktansvärt usla.

7/21/2005 08:43:00 AM  

Om TA var slug nog att köra granatchocksalternativet måste jag motvilligt erkänna att det funkade på mig. I jämförelse med Kleber är Tamandi rena drömvärvningen och all ev. ilska är nu redan förbrukad....

7/21/2005 09:49:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home