Monday, July 18, 2005

Abstraktioner

Dagar utan nyheter blir ryktena så många fler. Just idag snackas det - i bokstavsordning - mest om Andreasson, Arvidsson, Djemba-Nyrén, Paulinho, Sigurdsson, Siljak, och ett gäng DVD-bulgarer (eller hur det nu var).

Det snackas obehagligt lite om Doktorn, men vis av Hammarbys tidigare värvningar kan det mycket väl vara ett gott tecken. ...grönvita sidan upp! tyker dessutom fortfarande att Nylund kan bli nyttig i framtiden, även om Sundsvall lär hålla hårt i honom så länge tabellen ser ut som den gör.

Dessutom pratas det mycket om utgående kontrakt - igen. Efter att Fischbein visat att han faktiskt kan spela på ett tillslag finns det till och med dem som våndas över att hans kontrakt går ut i höst. Lugn, boys and girls, Fiskben stannar nog... om han får.
Hella lägger av.
Jon vill lämna och så blir det nog.
Enligt egen utsago har Micke A inte fått något kontraktsförslag (och som vanligt i det läget passar han på att toppa formen). Ryktas om Bois, men det känns minst sagt som en chansning just nu...
Eftersom Erkan kritat på till slut och Nadir också enligt uppgift har signat fast det aldrig sagts officiellt från Bajens sida...
...så återstår Mikkel och Björn med oklar prognos. Även om Björn lät allt annat än oklar när han snackade med Officiella inför Nykvarn-matchen.

Andreas Jakobsson till Helsingborgs Kommunala Madrassfabrik. Toppen, då kanske de slutar rycka i Mikkel. Men eftersom det gamla konkursboet sin vana trogen rycker i allt som rör sig, och några saker som nästan slutat sprattla, ska man aldrig vara säker.

Det sista kan betraktas som onödigt elakt, småaktigt och allt annat än Hammarbyrelaterat. Sant. Det är bara ett utlopp av irritation över att vissa Helsingborgsfans på fullaste allvar tror att Hammarby skulle kunna tänka sig att betala pengar för David Ljung.

5 Comments:

Må David Ljung hålla sig lång bort från Bajens organisation!

7/18/2005 10:59:00 PM  

Exakt. Det måste finnas gränser även för misstro. Tills vidare nöjer jag mig med att rekommendera denna länk.

7/19/2005 02:31:00 AM  

Tack!
Det känns ju faktiskt redan lite bättre. Tänk att man ens kommer på det namnet i diverse Bajenforum!

7/19/2005 02:51:00 AM  

Visserligen aftonhoran, men ändå:
http://www.aftonbladet.se/blogg/laul/060705093156_ingen_ljung_till_bajen.html

Vi kan nog vara rätt lugna där..

7/19/2005 03:56:00 AM  

oops, såg inte att du redan länkat till den! :)

7/19/2005 03:56:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home