Friday, July 15, 2005

Fredag kväll

Blogger beter sig väldigt konstigt.
...grönvita sidan upp! tappade sin sidebar vid lunch, och trots att den efterlysts hos cyberpolisen är den fortfarande försvunnen. Antagligen håller bloghysterin på att sänka hela internet just i detta nu.

Guilty as charged.

Men det är inte därför vi är här.

Gravlik tystnad från Norge ikväll, men något är uppenbarligen på gång, enligt en av de där figurerna som man kan tro på.

Sedan Hammarbys intresse för Mattias Nylund blev allmängods har han varit ett hett debattämne. Många tycker att det är en svag värvning, och pekar på att han inte är med på den ökända 100-listan som ett starkt bevis på att han är en rutten spelare.
I FotbollDirekts sammanställning av vårens Allsvenska elva (som snabbt och mystiskt försvann från sajten men vid klockan 23 fortfarande gick att nå här) är han dock uttagen som vänsterback, före namn som Elanga, Stenman, Augustsson, Stoltz och för den delen von Schlebrügge...

Andra tycker att vi behöver en mittback.
Ja - men vi behöver en ytterback också.

Det blir en liten Totte-grej till trots allt. Pernilla på Söderst@dion levererade vad som förhoppningsvis är slutpunkten för hela historien. En intervju där Totte får tala till punkt, som är skönt befriad från sensationslystnad och skum redigering, och där han, trots att besvikelsen fortfarande lyser igenom, fixar upprättelsen hyggligt galant. Så vändes drevet mot the usual suspects igen.

Men -- styrelse och vd kan lastas för mycket, men knappast för att Pétur bröt benet. När Totte har fått distans och Leicester-pengarna rullar in på hans lönekonto, kommer han förhoppningsvis också att vara mer storsint över det han nu är förbannad på. Och den dag Hammarby har sund ekonomi och går med rejäl vinst (och man åker skridskor i helvetet och en trehövdad kalv förlöses i mittcirkeln, etc) bör de göra rätt för eventuella orätter.

Om nu NÅGON officiell person från Hammarby går i svaromål i Expressen, på Officiella eller någon-annan-jävla-stans i morgon, blir jag tvungen att dunka pannan blodig igen. Det gjorde tillräckligt ont första gången. Tack.

För övrigt anser vi att Doktorn ska komma hem.

0 Comments:

:
:
:

BloggerHacks

<< Home