Monday, September 26, 2005

Fan-TV och Radio Ga Ga

Det lutar åt Klebér Saarenpää i Hammarbys startelva, om man ska tro Anders Linderoths försnack på Svenska Fans.
Oj. Spännande.
Rykten gör också gällande att mittfältsromben är tillbaka, och den offensiva trion blir en uppställning vi tentativt kallar P3 - Petter bakom Pablo och Paulinho.
Vem blir mr P?

Vi rattar vidare till P4, som är ute och cyklar ("Lill-Petter?!" Yay!) och landar sedan på P5. Uppenbarligen är Petur med sitt krånglande knä bara 99% borta ur truppen. Det känns skönt med den där endaste procenten.
Och så ska han bli pappa. Stort!
Men ska han ta ut barnvagnen och jättehunden samtidigt?

Intressant debatt på Söderst@dions forum idag - om vi utgår ifrån att Expressens uppgift om Runströms kontraktsförhandlingar stämmer (vi berörde den i gårdagens inlägg).

Vad vore värst? Att Björn Runström lämnar som Bosman på grund av att han och klubben inte kan komma överens om en fast försäljningssumma, eller att Björne skriver på, säljs för peanuts, och återigen gör det svårare att förlänga några andra kontrakt, eller skriva på några nya, där en sådan summa antingen inte finns eller är rejält tilltagen?

Vi är kluvna. Klart är dock att ingetdera alternativen gör en särskilt varm om hjärtat.

Oavsett vilket tror vi fortfarande att det bästa för Björns egen utveckling vore att stanna något år till i Hammarby. Vill man som forward ta klivet ut ur Allsvenskan krävs det nog att man är KUNG i Allsvenskan, och där är han inte än...
(okej, om man inte går till Norge eller Danmark, då, men det känns som att han har högre ambitioner än så - med all rätt)

Expressens tipsexpert Eskil Hellberg ("Sveriges bästa tippare 2004") verkar ha haft maximal otur i år. Varenda gång vi har sett hans tvärsäkra tips i rubrikrutan på expressen.se har det slutat i bedrövelse (med viss reservation för att vi inte kollat ALLA omgångar). Dessutom har Expressen ofta varit lite långsamma med att uppdatera sajten, så feltipsen har fått stå kvar i flera dagar som små humoristiska tidsdokument över Skräll-svenskan i den annars så förgängliga webbvärlden.
Detta är naturligtvis inte menat som något personangrepp, men hör du, Eskil, du får gärna tippa Assyriska-seger ikväll...
...och be för all del gärna redigeraren att sätta en rubrik på det temat också.

I 3G-telefonerna tror Rit-Ola Andersson på säker Hammarby-seger ikväll. Det är illa nog.

0 Comments:

:
:
:

BloggerHacks

<< Home