Wednesday, September 14, 2005

Omvärldskoll

Från Champions League, den där turneringen som tydligen skulle översvämmas av svenska lag bara vi fick "en säsong i fas med övriga Europa", kan vi rapportera ett par saker med mer eller mindre perifer Bajen-koppling.

- Doktorn kom in från kylan och glänste när Rosenborg krossade Olympiakos på bortaplan. Det torde inte förbättra chanserna att få se honom i Hammarby nästa säsong. Enda trösten är att Persiljan*) Skjelbred, som aspirerar på samma plats i den "vanliga" 4-3-3-uppställningen (och som är, typ, hälften så gammal som några av de andra spelarna i laget) tydligen var ännu bättre.

- Portos försvar släppte in tre bollar mot Glasgow Rangers. Marek Cech satt kvar på bänken under hela matchen. Kanske läge för ytterligare förstärkningar i vinter..?

Från Hammarbyhåll är tystnaden kompakt på alla plan.
Börjar nästan sakna grodregnet från i somras.

*) Okej, egentligen borde vi hålla oss på en nivå något över barnslig namnmobbning, men ibland kan man inte låta bli. Och bara för att piska den döda hästen på sant kvällstidningsmaner kör vi en till - Om Per Ciljan Skjelbred skulle ingå partnerskap med Herman Dill... (fyll i resten själv)

1 Comments:

Å andra sidan borde vi kunna norpa vem vi vill när Rosenborg åker ner i ettan (dom är ju faktiskt förbluffande nära).

Själv kände jag mig rejält blåst när jag tagit mig in till O'learys på Götgatan bara för att se Gerrard och Joaquin mötas, och så lirar inte Gerrard. Men då var det som jag misstänkte - det ÄR samma person. Han brukar spela bättre när han spelar med Liverpool men han hejar kanske mer på dom, vem vet...

9/15/2005 04:41:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home