Tuesday, September 06, 2005

Vi tar tillbaka

Hoppsan, påstod vi att Aftonbladet höll på att besinna sig? Där ropade vi hej för tidigt.

Vilket i sin tur tvingat Expressen att lägga på ett extra kol för att säkra greppet om Guldpitten (den högst inofficiella utmärkelsen som varje Halloween, vid en av branschen välbesökt gala på T-Centralens toalett, delas ut till den chefredaktör vars tidning gjort mest för att spä på journalistföraktet under det gångna året *) )

Eftersom det redan är fullkomligt uppenbart att den förväntade supporterstormen uteblivit - till och med på Officiellas ökända "kommentera artikel"-sidor är det lugnt! - kommer vi framöver att betrakta fortsatta brandfacklor i "Max-affären" som vi betraktar myggor iförda clowndräkt **): irriterande, men i första hand skrattretande.

*) Vi hittar bara på. Bäst att påpeka det, för säkerhets skull.
**) Att döma av beskrivningarna av dagens B-lagsmatch finns det gott om jumbomygg i Södertälje. Hur de är klädda förtäljer inte historien.

3 Comments:

This comment has been removed by a blog administrator.

9/06/2005 01:18:00 PM  

Bonus-satir:

"Vi kan nu avslöja delar av turerna bak [sic!] Sportbladets nästanscoop och den följande hetsjakten på Hammarbyledningen.
Robert Laul får frågan hur han tycker att tidningen agerat: 'Jag vill prata med Anders Gerdin innan jag svarar på det.'

Förstår honom. För oss är det fortfarande ofattbart att Sportbladet släppte iväg sidorna till tryckeriet utan att prata med Porto, bara med Hammarby. Hur det kunde hända har Sportbladet fortfarande inte svarat på.

Luktar lite desperation, är det ekonomiska läget så ansträngt att man ville sälja lösnummer till varje pris?"

9/06/2005 01:19:00 PM  

Jag utgår från att Bajen i något läge, hyfsat tidigt i processen, bekräftade med Porto att agenten i fråga hade mandat att förhandla för Portos räkning. Gjorde de inte det tycker jag gott de kan förtjäna lite kritik. Gjorde de det har de ryggen fri, enligt min ringa åsikt. De måste ju ändå förvänta sig att motparten agerar inom de ramar han har fått. Bajen ska inte behöva springa till Porto för att stämma av varje enskild grej agenten säger.

9/06/2005 02:29:00 PM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home