Tuesday, September 06, 2005

Tröghetsprincip

Hästen är död, styckad, nermald till gustavskorv, uppäten och utskiten och lik förbannat viner piskan än.

När nu äntligen Aftonbladet idag faktiskt börjar besinna sig (även om man med dåraktig envishet fortsätter att hävda att det var Hammarbys pressmeddelande som lurade fansen och inte de själva, som skulle ha skrivit sina artiklar oavsett om Hammarby gått ut med det eller inte)...
...ja, då är det Expressen som hoppar på indignationståget fullt ut fyra dagar för sent med den här artikeln. Nu är det plötsligt "krismöten" som måste till för att Max ska återfå balansen. (har svårt att tänka oss att han själv skulle ha använt det ordet, om man säger så...)
Och återigen samma jävla historierevisionism.

För sista (?) gången: DET VAR KVÄLLSTIDNINGARNA SOM PÅSTOD ATT MAX VAR "KLAR" FÖR PORTO. INTE BAJEN. Vilka källor de hade när de först började ringa till Hammarby låter vi vara osagt, men inte fan var det pressmeddelandet som låg till grund för det i alla fall.

Den här hämningslösa hämndlystnaden för ett par misslyckade rubriker har nu pågått i flera dagar, och blir inte mindre tröttsam efter hand.
Ni gick på en nit. Väx upp. Gå vidare. Lämna oss ifred.

Samma tidning, Expressen, försöker dessutom få folk att femkronors-SMS:a in sitt förslag på vem som ska spela vänsterback mot Ungern. Ja, gissa vem som borde göra det...

0 Comments:

:
:
:

BloggerHacks

<< Home