Tuesday, September 13, 2005

Hösten kom

I don't want to start any blasphemous rumors
but I think that God's got a sick sense of humor
and when I die
I expect to find him laughing
Depeche Mode, 1984
Det slår oss, så här i efterhand, att det här faktiskt är den första förlusten som ...grönvita sidan upp! har tvingats bearbeta sedan starten. I vanliga fall efter en förlust stänger man av bakgrundsbruset som vissa kallar liv, drar ur radion och tv:n och slänger tidningen oläst i sopnedkastet.

Nu går det inte riktigt att göra så längre.

Helvetes jävla förbannade skit.

Så, därmed är matchen avhandlad.

Det tog - förstås - inte lång tid vare sig för rubrikmakare eller fans att börja fundera över om Hammarby lagt ut pengar på fel brasse. Laul ser givetvis sin chans att vrida om kniven, men om man ser bakom själva raljerandet är det bara att be en stilla bön om att han har fel.

Hej Hammarbyledningen.
Betala vad Björne kostar. Nu. Vi är mer beredda att förlåta röda siffror än att ytterligare en nyckelspelare försvinner som Bosman. Om AEG, som det tidigare antytts, ställt ett ultimatum om årets bokslutsresultat - sälj er själ till djävulen eller riskkapitalister om ni så måste, och om ingen vill köpa den, förläng med Björne lik förbannat, tag ert ansvar, och gå.

Hammarby har nu två poäng på två säsonger mot Örgryte, som varit indragna i kval/bottenstrid både i fjol och i år. Sundsvall blir en skräckmatch.

Övriga resultat igår ska vi fan inte ens prata om.

0 Comments:

:
:
:

BloggerHacks

<< Home