Sunday, November 09, 2008

...but with a whimper

Fotbollssäsongen 2008 avslutas idag, med en bortamatch mot den redan klara seriejumbon doch som bojkottas av både fans och, uppenbarligen, tv-bolag. Det var inte så här det var tänkt att bli det här året, och efter veckans två käftsmällar i form av 3-6 mot Malmö och ett förväntat driftsresultat för 2008 på m i n u s s e x t o n m i l j o n e r (som i och för sig uppvägs rent finansiellt, om än inte känslomässigt, av 24 miljoner i spelarförsäljningar) så känns det ännu löjligare att sitta här och känna positiva vibbar. Men det gör vi. När kampen om mittenplaceringarna är över kan vi äntligen stänga boken i fråga om den mest oinspirerade säsongen sedan Bogic Popovics dagar och börja titta framåt.

Vi vet faktiskt inte vad det är med oss, kanske någon sådan där Obama-effekt, men vi ser ett roligt år framför oss. Så i morgon säljer vi väl Chanko till Fredrikstad för fikapengar, Shaaban lägger av och årets stora profilvärvning blir Michael Svensson, och så är allt som vanligt igen.

***

Om sju minuter börjar den oändligt spännande kampen om 5-10:e plats. Under tiden vi sitter med öronen på sportradion håller vi ögonen någon helt annansnstans, nämligen på den här pdf:en med en lite mer sammanfattad plan för Nya Söderstadion som ska ligga till grund för planarbetet. Inget direkt nytt, men lite intressanta detaljer om kommersiella ytor och dylikt.

Senaste nytt är också att den ser ut att bli klar före McArenan i Solna, ett projekt som förefaller vara lite mera finanskriskänsligt än det här.

Oj, avspark. Äntligen. Bara två timmar kvar innan vi kan börja blicka framåt.

2 Comments:

Fy fasen vilket uselt avslut på säsongen för Bajen :(
2 urusla matcher som potentiellt kunde ha gett en 5e plats ger en 9e plats :(

Nu känns det som att nästa säsong inte kan starta snabbt nog igen, den här vill man mest glömma.


Såg en ny kul fotbollsida häromdagen (i länken) med en drös helschyssta videoklipp. Helt klart värt en titt. Har potential att ge en del guldkorn i framtiden.

11/11/2008 06:40:00 AM  

Välkommen tillbaka! Du har varit saknad! Under tider då spelet inte är något att glädjas åt brukar det vara välgörande att se vad du har att skriva.

Och så kan man ju notera att det har funnits gott om tillfällen på sistone att få skriva namnet Kurt-Arne, och sådana brukar du ju inte missa... Kom igen - ett Kurt-Arne special?

11/11/2008 07:10:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home