Monday, September 01, 2008

Långt innan stenen urholkas har droppen upphört att falla

Efter derbyt fruktade vi för ett tag att vi aldrig skulle bry oss om fotboll igen.

Efter den här dagen - en dag då Hammarbys bästa spelare såldes för en summa som enligt uppgift är så låg att vi i det längsta vägrade att tro på den och då de spelare som var kvar kläddes av plagg för plagg tills de framstod som en sorglig spillra från 1990-talets början - ja, då hoppas vi innerligt att vi aldrig bryr oss om fotboll igen. Det skulle göra livet mycket enklare.

Vi vaknar väl till liv igen förr eller senare - om inte annat ska det ju klubbas en arena om en vecka - bara inte idag.

Fy fan.

2 Comments:

Det är inte likt dig att deppa ihop så fullständigt. Du brukar kunna hitta de minsta tecken till strimma av ljus. Så kom igen katten det svänger om Bajen.....igen.

9/02/2008 01:26:00 AM  

Efter det sista derbyt på Söderstadion ville jag bara gå och dö, de avbrutna matcherna som följde på det gjorde saker värre, men någonstans inom mig började en motståndstanke gro.

Nu senast övergick tröttheten och besvikelsen ganska snabbt i revanschlusta. Dotter och far gick stolta i Bajenkläder på jobb och dagis. Jag ville lyfta fram den positiva supporterkänslan igen. En "reclaim the supporter" om man så vill. Det är jobbigt och man möts av konstiga blickar från folk man inte känner, men de som känner en får återigen mer positiva känslor inför hammarby och supportrarom om de ser vänliga och trevliga sådana.

Så bryt ihop, och ta dig samman igen, och låt oss återta fokuset från ärthjärnorna!
/Dirac

9/04/2008 12:09:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home