Saturday, August 16, 2008

Högmod och fall

Eftersom det som utspelades på Söderstadion igår är ungefär det scenario vi alltid målar upp inför våra ögon när Bajen inleder bländande och tar ledningen med 2-0 under den första halvtimmen, var vi marginellt mindre chockade än de flesta runt omkring oss. Att vara förberedd innebär dock inte att man mår bättre.

De enda som har anledning att glädjas över gårdagens match är väl egentligen Finlux. Maken till varumärkesexponering får man leta efter.

Och så värmde det lite i hjärtat att se Saarenpää på plan igen, även om han såg ut att ha gjort en Michael Jackson-transformering.

Vi tar med oss den där halvtimmen. Resten låser vi in i det särskilda säkerhetsskåp längst bak i skallen där vi förvarar pärlor som Hertzöga, Gefle hemma 2005 och Det Sista Derbyt På Söderstadion.
Gå vidare; älta inte men aldrig aldrig aldrig glömma att så här går det om man växlar ner.

Spelarkritik lämnar vi därhän. Den känns bara meningslös. Dock ska Fredrik Söderström ha en uppriktig ursäkt för att vi 2006 utnämnde honom till "Sveriges dyraste medelmåtta". Han kommer att bli jävligt viktig för Hammarby bara han får ordning på kroppen. All motivation som behövs kan hämtas i gårdagen, både med Söderström på planen och Söderström utanför planen...

...nu drar vi nåt gammalt över oss fram till cupen.

***

Men Usain Bolt, alltså. Vi hoppas innerligt och desperat att han inte är dopad.

2 Comments:

Bolt? Brewah hade slagit honom, i fotbollskor.

8/18/2008 01:26:00 AM  

Bajen kommer tillbaka bara Tony tonar ned prestigen och släpper in Zengin och Laitinen. Helg kan bli bra, men det lär inte hända i år!

8/18/2008 07:44:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home