Thursday, January 24, 2008

Ett halvt rätt...

...är också ett rätt, eller nåt.

Senaste nytt om Petter Andersson är tydligen att Hammarby inte säger flasklock om klubbens förhandlingar med Midtjylland (vilket alltså innebär de pågår eller har avslutats på ett eller annat sätt) men att Petter Andersson åtminstone inte rest till Herning idag.
Såvitt vi vet ligger bollen nu hos vår offensive mittfältare/släpande forward/högerytter/motvillige toppforward och vad han gör med den; trampar på den och stannar i mittcirkeln, passar i karriärmässig sidled till mittersta Jylland, eller lägger en magnifik djupledsboll i någon helt annan riktning - ja, det återstår att se. Bollfan är ju, som vi alla vet, rund och den blir aldrig mer rund än under den sista veckan innan det internationella transferfönstret stänger.

Vi står således fast vid våra uppgifter att affären är i högsta grad aktuell, men påminner också om vad vi sade redan igår (och sagt så många gånger förr): Ingenting är klart förrän det stått på Officiella.

Vi skulle kunnat gnälla lite på att Lundh inte creddade oss för avslöjandet, men med tanke på att vi till 50% hade fel vore det förmätet.
Nåväl.

Fortsättning följer.

3 Comments:

Lol, ni hade till 50% rätt! Fast så får man ju inte tänka/säga om man är Bajare. ;-)

1/24/2008 02:31:00 PM  

Läckert scoop. Dock tycker jag att www.bakgatan.se borde finnas som länkalternativ på sidan!

1/25/2008 03:59:00 AM  

Känns som Petter har en dålig rådgivare/agent.

1/26/2008 06:22:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home