Thursday, July 26, 2007

Semester i medieskuggan

De senaste tre dagarna har det, så vitt vi sett, inte skrivits en rad om Hammarby i pressen, vilket måste vara första gången sedan vi vet inte när. Frid och fröjd? Självklart inte, men en välbehövlig andningspaus innebär det både i fråga om spelschema och mediekritik.

Sommartorkan är så total att en franskregistrerad bil som siktats på Årsta IP är tillräckligt för att få känslor att rinna över.

***

Eller jo förresten, en sak har det skrivits - i Aftonbladet kunde vi på omvägar läsa att Joakim Jensen var i Göteborg härom dagen. Eller kanske någon ort i närheten...
...vilket förstås kan ha varit semester (det var ju trots allt träningsledigt tisdag-onasdag), men kanske ändå inte...

***

Om före detta bajare står det desto mer. Vi har läst artiklar om Runström (grattis till målet!), Stoor, Aubynn, Fjörtoft, Linderoth och den ständiga dokusåpan Dede, men erkännas bör att det känns en aning tomt.
Man saknar inte skandalrubrikerna förrän pressläktaren är tom.
Men det går nog över.

***

Det verkar hur som helst vara harmoni i truppen, Utrecht målas upp som ett riktigt överstigligt hinder (vi kan inte riktigt se det hända, men sådana är ju vi), Charlie Davies verkar komma närmare och närmare det där genombrottet vi vet är så nära att det gör ont, och förutom Mikkels långdragna konvalecens är skadeläget fortsatt nästan absurt bra.

Ändå.
Vi vet ju. Att precis i de lägena, precis när det ser ut som om pusselbitarna äntligen ramlat på plats, är det något som enligt lex Nacka går åt helvete. Vad blir det den här gången? Det kan man aldrig veta.
Men om det i morgon visar sig att, för att ta ett par exempel helt gripna ur luften, Petters ljumske skurit ihop igen eller att Hammarby förhandlar om Paulinho med ett danskt dussinlag vet vi inte riktigt vad vi ska ta oss till...

1 Comments:

...tror nog vi bajen gör allt och nästan tvingar bort både Jenssen och Nhlekko just nu. Två enligt obekräftade uppgifter stora löneposter. Deras frysboxar talas det tyst om i media och i bajenland.... Om båda "lyckas" försvinna finns löneutrymme för nyförvärv.

...tror annars att så länge vi inte säljer någon kommer det inte köpas in något nytt heller, möjligtvis nån talang a´la Helg att matcha i HTFF. Problemet ligger i att vi troligtvis säljer typ Petter eller Pålle i vinter och har svårare att hitta ersättare då om inte detta är planerat redan.

...för övrigt GVSU så körde de på radion en rätt intressant tes om fenomenet att sno nyheter av "folket" dvs bloggare som gräver och där tidningarna tar ifrån=gratis arnetskraft...agentdirekt, fotbollskanalen någon???

Som sagt vill vi ha galen silly får vi vänta tills vintern...

7/26/2007 12:31:00 PM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home