Thursday, September 14, 2006

Med lite illvilja

Att käfta med kvällspressen är oftast ungefär lika givande som att följa en partiledardebatt men ibland, när någon skiter i det rosa skåpet på allvar, kan vi bara inte låta bli.
Att vi i morse medgav att man med "lite illvilja" kan tolka Friedmans icke-svar till TV-sporten som att Tom Prahl, mot allt vett och all sans, vore "intressant" för Bajen, det är en sak...
...men att placera det som toppnyhet på Sportbladet med EXTRA-banner och fucking enkätfråga, det är inget annat än ill will overkill.
Vi kan bara tolka det som att Johan D Lundin var purken för att han inte fick hänga med Laul och de andra firmagrabbarna och -tjejerna på deras supresa till Vilnius och i ren bitterhet satt hemma på redaktionen och söp i stället.

Vi skrev ett mail, mot vår vana. I skrivande stund har vi inte fått något svar och oddsen blir knappast bättre efter vår lilla raljanta harang ovan. Men here goes;

Hej Johan,

Brukar inte munhuggas med journalister särskilt ofta, men måste ändå påpeka att det där var den tunnaste soppa som publicerats under en EXTRA-banner på mycket länge. Friedmans citat kan ju lika gärna handla om Nordlie (som faktiskt var lite halvaktuell för Bajen), och ser man till kontexten kan en Spinkisklubbmedlem räkna ut med arslet att Prahl inte är det minsta aktuell för Hammarby.

Tur att man fixade den här redan i morse.
http://gronvitasidanupp.blogspot.com/2006/09/drfr-blir-det-inte-prahl.html

Om Tom Prahl tränar Bajen 2007 bjuder jag på det skrattet. Sedan skjuter jag mig.

/gsu!


Ganska artigt med tanke på omständigheterna.

2 Comments:

Hasse Backe kom tillbaka! 

Posted by Nisse PHlisner

9/15/2006 11:19:00 PM  

Ja, det gick ju så jävla bra senast Hasse Backe hade med Hammarby att göra...

9/16/2006 02:07:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home