Sunday, August 27, 2006

Dödskyss

Först anklagar hon sina konkurrenter för valfläsk, sedan bränner hon vid det egna valfläsket i härsket smör.

Från TT: "Billström står fast vid superarena"

Notera raderna På söndagen kom Billströms motförslag: Hammarby får tillsvidare driva Söderstadion, eventuellt med ekonomiskt stöd av staden. Väldigt nice, med tanke på att Söderstadion i dagens tillstånd är en ren förlustaffär. "Eventuellt" stöd? Globe Arenas går tiotals miljoner back (se länk), främst på grund av Söderstadion, så exakt hur det skulle gagna Hammarby att ta över vår nuvarande hatälskade betongbunker är spontant lite svårt att se.
Någon får gärna förklara det för oss.

Men att hon backar, motvilligt och tjurskalligt, men ändå konkret backar, om att McArenan inte alls har med frågan att göra, är det mest valfläskiga hon lyckas åstadkomma. Och det är, ärligt talat, jämfört med en AEG- och Hammarbydriven ny, modern, UEFA-anpassad fotbollsarena för 25 000 åskådare, som att jämföra en bedagad baconmacka med alla svin i Slakthusområdet.

Nåväl. Fortsättning följer, igen.

4 Comments:

Kvinnan verkar vara helt inriktad på politiskt självmord. Endast Friggebos helt underbara kamikazedykning till tonerna från "We shall overcome" är mer självdestruktivt i Svensk politik.

Bye bye Billström
Bye bye Billström...

/Paladin

8/27/2006 07:43:00 AM  

Vilken tur att de inte kom med det här erbjudandet för 5-6 år sedan. Då hade Bajen säkert nappat.

Men jag ställer mig lite frågande till uppgiften att Söderstadion skulle vara Arenabolagets förlustdel. De har ju inte lagt en krona på den arenan under de senaste 25 åren. Tidigare var ju Globen det svarta fåret, och idag är min gissning att Hovet är en ganska stor minuspost...

/Flugan på väggen

8/28/2006 01:51:00 AM  

Paladin: Politiskt självmord, shit. Kom igen. Arenafrågan är knappast en viktig valfråga utanför Hammarbys lilla värld. Parrarelt med Djugårns lilla värld.

8/28/2006 04:10:00 AM  

En mer sansad bedömning av valet grundar sig nog på jobb och bostäder. Som vanligt.
Det hindrar inte både den ene och den andre politikern att agera ryggradslöst som få i just Söderstadion-frågan.
Men är någon fortfarande förvånad?

8/28/2006 04:47:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home