Monday, August 14, 2006

29 Nhleko...

...har presenterat sig, både i Fan-TV (där vi fick svar både på frågan om tröjnumret och hur man uttalar "Nhleko" - "Nklecko" visade det sig vara) för de tappra Bajare som följde B-lagsmatchen i Örebro.

Referatet lånar vi, helt fräckt, från Pernilla:

[45 min]
Ställningen i paus är 2-1 till ÖSK. Bajens mål gjordes av den provspelande islänningen. Toni och Juliusson bildar anfallpar.

Hammarby tog ledningen i inledningen av matchen. Därefter har ÖSK tydligen spelat upp sig och deras mittfält (bröderna Walker) är bättre än Fisch och Chanko. Lekström vaktar kassen och har tydligen gjort en riktigt tavla som dock inte resulterade.
Marcus, min polare på plats, var imponerad av Toni och sa att han är bra. Han löper och går in i alla dueller. ”Honom kommer ni säkert få nytta av”. Plus även för Sebastian Castro-Tellos första halvlek. Jag återkommer med lite mer info när matchen är slut.


[90 min]
ÖSK vann med 5-3 efter en rolig och underhållande match där båda lagen hade starka offensiver, och två mindre bra försvar. I andra halvlekt tog ÖSK ledningen med 3-1. Därefter gjorde Toni 3-2 då han påpassligt sprang emellan backarna. ÖSK gjorde sen 4-2 efter en stolpretur. Toni gjorde därefter 4-3 efter en duell i straffområdet som han vinner, skottet touchar en försvarare och går in i mål. ÖSK gör sedan 5-3 i slutet av matchen. Lekström fick inget strålande betyg av Mackan. Inte heller Chanko/Fischbein. Däremot så tyckte han att båda våra forwards (Toni och juiliusson) såg bra ut. Islänningen spelade upp sig i den andra halvleken. Han var dock mest imponerad av Toni men där det bör understrykas att det försvar han mötte idag mest bestod av folk från ÖSKs U-lag.

***

Och i morgon dyker alltså den där chilenar-argentinaren upp också. Det är mycket nu.

***

Slutligen; Hammarby har en mer välvillig tolkning av vad politikerna sade i lördags än vi gjorde, men vi tycker ändå att Äpplet sätter ner foten på ett hyggligt bestämt sätt i kommentaren. Frågan förtjänar högsta tänkbara svansföring.
(v) och (kd) är dessutom småfisken i sammanhanget.

Det ska bli betydligt mer intressant att se vad (m), (fp) och alldeles särskilt (s) har att säga...
...Miljöpartiet då? De vill nog att Hammarby ska spela fotboll i Guds fria natur, så vi behöver ärligt talat inte höra på dem.

1 Comments:

Underbart att Toni dundrade in två bollar. Bästa tänkbara start! Okej, det var mot ett mediokert försvar, men ändå...

8/15/2006 01:21:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home