Wednesday, August 23, 2006

Distraktioner

Det tog lång tid innan någon i ...grönvita sidan upp!:s redaktion orkade öppna en tidning eller en nyhtswebbsida idag, för även om det vi såg i går kväll var en travesti, en sorglustig vattenpoloparodi på fotboll, fastnar skrattet i halsen när man inser att det var på allvar, att poäng delades ut ill fel lag och att det finns en match mindre kvar att säkra kontraktet på, samt att Bajen av någon anledning vi inte riktigt begriper fortsatte försöka spela kortpassningsspel i bassängen.

Tack och lov finns det saker att distraheras av.

***

Sport-Expressen "avslöjar" att Roland Nilsson är aktuell för Hammarby. Avd Goddag yxskaft. Det fattar ju vem som helst.

Det är 69 dagar sedan vi tog ställning i tränarfrågan och även om Kjetil Rekdal har tillkommit som spännande namn sedan dess (jaja, vi SKA uppdatera listan) står vi nog ganska fast vid det.

***

Eftersom det tydligen inte ens går att bjuda in politiker för att de ska få svara på OBEKVÄMA frågor (Umeås exempel håller inte, där var LO sponsor och ordföranden fick hålla ett rent valfläsktal) passar Folkpartiet på att röstfiska med att faktiskt hyfsat klart och tydligt redogöra för sin syn i arenafrågan.

Vad gäller de övriga partierna tolkar vi deras enkätsvar så här:
v: Vi vill bygga en ny arena med skattepengar och hyra ut den till Hammarby. Eller så vill vi måla stolparna på Söderstadion och höja hyran.
m: Kan Hammarby betala så får de göra vad fan de vill.
mp: Vi vill att Hammarby målar stolparna på Söderstadion, som de hyr av staden, men det får de fan betala själva. Fast, hm, vi kanske kan höja hyran ändå.
kd: Vi vill egentligen att Hammarby ska flytta ut till Tensta, men vi låtsas som om vi alltid tyckt samma sak som folkpartiet. De verkar ha stekt fläsket rätt i frågan.
c: Ingen lyssnar ändå på oss, så vi kan kosta på oss att vara unika. Vi vill ha en jättearena med löparbanor och curlinghall och hunddagis. Tror ni AEG kan vara schyssta och betala den, hörni? Hallå?
s:Annika kan inte komma till telefonen just nu, så vi vet inte alls vad vi tycker.

(apropå det - SKRIV PÅ ARENAUPPROPET! Snart har 5 000 redan gjort det)

Tydligen ska "Evenemangsstaden"-idiotin dryftas på dagens sammanträde i Kommunstyrelsen. Ack, att få vara en fluga på väggen där.

***

Nej, vi orkar inte skriva ett skit mer om matchen.

0 Comments:

:
:
:

BloggerHacks

<< Home