Wednesday, July 12, 2006

Bajensvin

Ah, det finns ingenting som ett missriktat indignationsdrev för att pusha oss att ändra inställning. Aftonbladet går igång på Sebastian Egurens kokainavstängning idag - ett halvår efter att uppgifterna valsade runt i media (och här) första gången - och påstår också att den uruguayanske landslagsmannen är i det närmaste klar för Bajen (det var han i och för sig i vintras också).

Honom ska vi ha!

(inte för att vi nödvändigtvis ändrat uppfattning när det gäller frågetecknen kring hans kvalitet som spelare, men allt för att reta Sportbladet...
...och med hela vårt innermittfält skadat finns det helt plötsligt anledning att låna en spelare - vilket inte fanns för så sent som fem dagar sedan. Även om han inte känns som ett klockrent alternativ till vare sig Mikkel eller Petter ser konkurrenssituationen radikalt annorlunda ut åtminstone den närmaste månaden)

Han är jävligt lik Michael Nyqvist, förresten. Om det är positivt eller negativt överlåter vi åt andra att bedöma.

Men var är han just nu? Kvar i Uruguay? I Norge? På kansliet?

***

I sammanhanget är det på sin plats att påminna om ett klassiskt citat från den oefterhärmliga rullen The Rutles:

It's not up to me. If you come to me and ask me I'm gonna tell you the truth. Because it is the truth, I have had tea. Lots of tea. Indian tea. And biscuits.

***

Vad gäller Björne upprepar vi att allt är To be continued. Fast det visste vi ju redan.

1 Comments:

Your are Nice. And so is your site! Maybe you need some more pictures. Will return in the near future.
»

7/22/2006 04:26:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home