Wednesday, July 05, 2006

En till som inte ska till Bajen

Dagens första nyhet med Bajenkoppling handlar inte om Gaxa och kommer så att säga out of left field. Lokalpress gör gällande att Elfsborgs - inte juniortränare, men tränarjunior Magnus Haglund - var aktuell för Hammarby. Sedan förlängde han sitt rådande kontrakt med Elfsborg.

Vi hade inte ens tänkt tanken.
Främst för att han redan tidigare hade kontrakt med Elfsborg fram till 2007 och verkade sitta ganska säkert. Om tidningsuppgifterna nu stämmer var alltså Bajen beredda att köpa loss honom. (Eller hur det nu fungerar med tränares anställningsvillkor. Hade han kunnat gå gratis om han hade velat?)

Anyhoo - det känns ju skönt att Bajen åtminstone visar lite offensivlusta, även om Haglund kanske inte riktigt känns så spännande som han borde...

Men det kanske börjar bli läge att utvidga tränarlistan, nu när "parametrarna" (detta "underbara" Bajenord) är kända och det visat sig att fler än tränare med utgående kontrakt är att betrakta som lovligt byte.
Någon dag när vi har tid.

2 Comments:

Hör med Svennis istället, för Haglund är och förblir gulsvart även om ni innerst inne hade velat se honom i gröna och vita kläder :)

7/05/2006 09:05:00 AM  

en till som inte ska till bajen:
jonatan johansson till Malmö FF

7/06/2006 11:31:00 PM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home