Monday, July 03, 2006

Vissa påstås ha semester*)

Den första vardagen med öppet transferfönster och enligt uppgift kommer Hammarbyledningen att ta ett beslut om Siboniso Gaxa idag eller i morgon. Det är svårt att sia om vad som kommer att ske där. Rent logiskt borde det självklart bli ett nej, oavsett vilka kvaliteter han visat upp, eftersom ingen spelare lämnat truppen (ännu), och Linderoth sagt rakt ut att man inte kommer att värva någon om ingen försvinner.
Å andra sidan skulle man knappast ha tagit in en provspelare (och aviserat fler!) om man inte ville ha lite mer framförhållning denna gång. Det här med framförhållning är vi som bekant inte direkt bortskämda med, och vi minns återigen med vissa rysningar hur läget var när vi precis startade upp den här bloggen.
Och han har åtminstone inte gjort bort sig, är en 22-åring med A-landslagsmeriter (i tävlingsmatcher, dessutom) och förmodligen tillgänglig på rea just nu.

Så - kort sagt - vi har ingen jävla aning.

Gaxa spelar i tröja nummer 6.
Vilket återigen påminner oss - var är Hindsberg? Om det nu egentligen spelar någon roll vet vi inte, men vi vill ha alla fakta rätt.

En annan detalj där vi skulle vilja ha ett klargörande, som skarpögda läsare redan lagt märke till och gjort oss uppmärksamma på: Börje verkar fortfarande vara Hammarbys materialförvaltare, trots att anställningen ska ha upphört för två veckor sedan. Antingen är det så att han fortsätter att gå till "jobbet" trots att han inte får någon lön, och ingen kan förmå sig att putta iväg honom (för övrigt, hur lätt är det, rent fysiskt, att putta iväg Börje?) eller också har uppsägningen skjutits upp eller dragits tillbaka.
Oavsett vilket glädjer vi oss åt åsynen.

***

Silly Summer: Tobias Grahn till Odense och vår våndafyllda och förberedda diskussion om huruvida han är en katastrofvärvning eller en kalasvärvning kommer därför aldrig att behöva läsas. Lika bra det, kanske.

*) Rubriken syftar inte på vår sportchef. Han är på jobbet. Så vitt vi vet, i alla fall.

1 Comments:

Henrik Larsson, påstås av vissa vara på semester i Asien, till exempel. Så din rubrik är ingen lögn.

7/03/2006 02:46:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home