Wednesday, June 28, 2006

Ett jävla rövarband

Det här är visst en sådan dag då allt händer, och i skuggan av träningsmatchen kickar Bajens Silly Season uppenbarligen igång på allvar.

Träningsmatchen har för övrigt fått en betydligt mer sinister innebörd än vad som tidigare varit fallet i och med att Odd Grenland idag bekräftar att de vill lura iväg Petter Furuseth Olsen från Söders höjder. Thomas Andersson kontrar med att "allt är möjligt om pengarna är de rätta", men som kontring betraktad är den, för att uttrycka det milt, lite svag och tempofattig och överoptimistisk med tanke på att PFO är fri att gå som Bosman vid årsskiftet.

Vi hoppas att Bajenklacken tar tillfället i akt att förbereda några lämpliga sånger i stil med Norgevisan och Hellre död än röd-vit-blå (okej, den finns nog inte, men den borde göra det) speciellt tillägnade de eventuella officiella representanter för Odd Grenland som kan tänkas finnas på plats ikväll.

PFO behöver ju inte känna sig träffad...
...under förutsättning att han förlänger, alltså.

***

Apropå folk som heter Petter så uttalar sig gunstig junker Andersson i lokalpressen igen. Martin Dahlin beskrivs som "en kille man kan träffa på krogen". Petter, Stureplan är inte rätt plats för dig.

Och förresten är du redan fotbollsproffs.

***

Som om det inte räckte med det påstås bland annat hos Bajen In English (som har varit ett jävligt snabbt, energiskt och internationellt tillskott till den annars tynande grönvita bloggfamiljen) att Pablo Piñones-Arce är aktuell att göra Haris sällskap i en lånedeal med IFK Norrköping.

Inget är bekräftat kring detta rykte, men om det stämmer återstår det förstås att se om Pablo ska spela ut sitt sista kontraktshalvår i Superettan för att sedan inte återvända...
...eller om man hoppas på att speltiden är vad han behöver för att kanske, kanske hitta tillbaka till den form som fick killen att se ut som en blivande världsspelare den där tidvis underbara säsongen 2003.

***

Flera sinsemellan oberoende källor har bekräftat att de korrekta längd-viktuppgifterna på kvällens provspelare är någonstans kring 180 cm och någonstans kring 65 kg. Vad det i så fall innebär rörande hans midjemått förtäljer inte historien.

Officiella har dessutom fixat fram en kort intervju, där Thomas Andersson återigen säger väldigt mycket utan att säga någonting.
Fast han har åtminstone inte semester.
Inte vi heller, så Silly Summer -06 öppnar på en blogg nära dig inom kort.
Hedersord.

(förresten är det inte bara i Bajen som det är turbulent kring värvningsfrågan...)

3 Comments:

Man tackar och bockar.

6/28/2006 05:30:00 AM  

för fan Petter! Martin Dahlin är ju killen som lökade runt skadad och förstörde sveriges chanser i den viktigaste matchen i modern tid. Svårt att hitta en kille med sämre omdöme

6/28/2006 06:10:00 AM  

Har du nån länk till nånstans man kan lyssna på Norgevisan?

6/28/2006 08:26:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home