Saturday, June 24, 2006

In the bleak midsummer

"Världspressen" har uppmärksammat ryktet om Geza vad han nu heter och i vanlig ordning säger Hammarbyledningen varken bu eller bä. Det som kommit fram de senaste dagarna är väl ungefär vad vi redan hade hört, att han är en ung och relativt orutinerad tränare, mycket offensivt lagd och att han påstås vara en trevlig typ.

Låter onekligen som en "ny spännande lösning" men kanske lite väl spännande med tanke på att vi fortfarande inte ens fått bekräftat hur det där jäkla namnet egentligen ska stavas.

Han hamnar säkert i Cardiff oavsett vilket.

***

Onödig litterär referens: En av redaktionens representanter midsommarnattsdrömde att Bajen fick Puck som ny tränare. Det hade varit en spännande lösning, det. Å andra sidan kanske det är det vi redan har?

***

Det påstås att det spelas någon sorts fotbollsmatch i eftermiddag.
Det blir nog stryk.
Den förra matchen, vars huvudsakliga uppgift tycktes vara att se till att folk får tjata om den där förlustfria sviten mot England ett litet tag till, övervägde vi att kommentera men hittade inte så mycket att säga annat än att de fasta situationerna i andra halvlek var snygga, lika snygga som de i första halvlek var horribelt genomusla.
Och att Sverige fortfarande inte har några ytterbackar, utom vid inkast. Vilket i och för sig kan räcka en bit, visade det sig.

Självklart är det rätt att Zlatan spelar från start i eftermiddag. Om han sedan bör spela i 90 minuter är en helt annan fråga.

2 Comments:

Puck. Mycket underligt, men väldigt roligt.
Med tanke på att det finns få allsvenska tränare som känns interessanta för bajen, så känns Geza som kul alternativ.
Dock bör man inte ha större förväntningar på utländska tränare, vilket annars är vanligt.

Annars kanske Puck magiska jucie vore nåt.
/R

6/24/2006 05:31:00 AM  

Att Crapdiff skulle sparka sin manager finner jag vara högst otroligt.

6/24/2006 04:45:00 PM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home