Tuesday, June 13, 2006

Ogjort väder

Inte ens med den bästa vilja i världen kan man påstå att det fortfarande är eftermiddag, och därmed kan vi också konstatera att det inte blev några stora Bajen-nyheter denna dag.

Aldrig kul att ha fel.
Utom när man tippat förlust.

Om detta även betyder att ryktet i sig är felaktigt låter vi tills vidare vara osagt.

God natt och en ärligt menad ursäkt till alla F5-tangenter där ute.

7 Comments:

Sitter och försöker begripa hur 17 PFOs övergång gick till. Det var väl ändå så att Bajen värvade honom, inte att han fick kicken från ÖSK. Ändå så ska ha ha lön från Örebro. Märkligt.

6/13/2006 11:33:00 PM  

Inte alls så märkligt. Då PFO skrev på för ÖSK skulle han enligt kontraktet utöver lön få en sk "Sign-on" på jag tror en mille. ÖSK hade taskigt med deg och kunde inte betala den då han skrev på som brukligt är utan betalade ut bara en del av sign-on pengarna i det läget. Alltså hade ÖSK en skuld till PFO. Då ÖSK sen sålde honom till Bajen vägrade man att betala PFO det som återstod av den skuld man hade avseende sig-on stålarna. Man försökte t o m få det till att det var Bajen som nu hade den skulden till honom. Det schysta från ÖSK:s sida hade ju varit att ta den del som behövdes av de 2,5 mille (?) man fick av Bajen för honom och reglera sin skuld till PFO då man sålde honom. Men stålarna behövdes väl till andra fordringsägare som bankade hårt på ÖSK:s port. Nu har ändå PFO ändå till slut fått hela sin sign-on från ÖSK. Han inkasserade säkert en ny hos oss. Och snart drar han vidare och inkasserar ytterligare en betydligt fetare sign-on som Bosman?

Tror att läget var exakt detsamma för Paulinho. Han fick aldrig ut sin Sign-on av Örgryte. Först då han såldes till oss kunde ÖIS reglera sin skuld till honom. ÖIS konstrade alltså inte med Paulinho som ÖSK gjorde med PFO. 

Posted by Anonymous

6/14/2006 01:31:00 AM  

Tack i alla fall GVSU för att du/ni sätter lite fart och färg på denna dösäsong.
Mer silly season åt oss Bajenfundamentalister, fler rykten och mer spekulationer.
Mao lämna allt åt
/slumpen 

Posted by Anonymous

6/14/2006 02:31:00 AM  

OK, då förstår jag. Det är ju en seriös taktik att erbjuda sign-on-bonus med pengar man inte har.
Kanske därför Antonsson tvekar om Blåvitt...

6/14/2006 03:05:00 AM  

Antonsson tvekar nog av andra skäl. Ica brukar ju kunna fixa jävligt feta sign-on via sina Luxemburg-konton. Fråga Sella :-) 

Posted by Anonymous

6/14/2006 05:08:00 AM  

Antonssons agent eller Antonsson själv kanske inte får helt tillfredsställande svar på frågan...
"Är ni helt goa i hövvet? Ska jag vara både mittback och målvakt?"

6/14/2006 01:27:00 PM  

Otippat att Kleber skadade sig igen...

6/15/2006 02:47:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home