Thursday, June 01, 2006

Blandade påhopp

Nu har Haris Laitinen gjort bort sig på allvar. Vet han inte om att Mats Jingblad alltid går in för 0-0 på bortaplan? (Landskrona-matchen på Söderstadion i juli, första tävlingsmatchen sedan den här bloggen kom till, var ett underbart exempel på det!) Och att Jingblad aldrig, aldrig, aldrig får överbevisas om att han har tagit ut fel lag? Snyggt mål, i alla fall. Synd att det inte blir några fler i år. *)

***

Antonsson nobbar IFK Göteborg, är senaste budet i media. Så snart Håkan Mild började mumla om konton i Luxemburg och miljontransaktioner hit och dit ("men för helllvette, pöjk, de ska vara OSPECIFICERADE!") var det kanske inte lika roligt längre... **)

***

Historien med Wanderley Luxemburgo och de mexikanska bröderna (det låter nästan poetiskt) hade vi missat fram till nu. Självklart är det säkerligen en tidningsanka, men om det skulle varit sant hade det nästan fått Uruguay-affären att framstå som ett förståeligt olycksfall i arbetet.
Nästan.
Eller nej, förresten.

***

Bob Houghton förbundskapten i Indien. Vi vet att det säkert finns en mer sublim komisk poäng här som vi inte orkar gräva fram, men vi fastnar lik förbannat på Povel Ramel-låten en av oss helt orelaterat fick på hjärnan när han var i tvättstugan i helgen: Självplågarääääää!

***

Vi kom precis på att Nichlas Hindsbergs låneavtal med Lyngby måste ha löpt ut typ igår. Någon annan som tänkt på det? Nä, just det.

***

Man kan ge sig fan på att alla svenska lag som någonsin blir aktuella för en Fair Play-plats i Uefacupen får en Fair Play-plats i Uefacupen. Utom de år när det svenska laget i fråga är Hammarby. Gefle für Europe! Bäva månde Uefa.

***

Avslutningsvis, de namn som inte behöver mer motivering än namnen själva.

Lars-Roland!
Majlard!
Billström!

*) Okej, vi är onödigt trubbiga i vår satir här, men självcensuren är fortfarande inte vad den borde. Och i morgon ska det visst bli sol.
**) Se *)

3 Comments:

Vet någon för övrigt vad som hänt med indisk fotboll sedan de nobbade sin VM-plats 1930 pga UEFAs krav på fotbollsskor i turneringen? 

Posted by Anonymous

6/02/2006 03:17:00 AM  

Houghton har lovat köpa 20 par träningsdojor...

6/02/2006 04:01:00 AM  

Super color scheme, I like it! Good job. Go on.
»

7/22/2006 04:26:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home